Kaj je ironično obzirom da be BF5 samo reskin BF1 😃

Za 2 god. kad izađe novi BF,ovaj krš pd BF 2042 bit će igraniji od novoga.Tako je svaki puta.Njima treba po 3 god.da poprave igru.

Nekad tribas prihvatit i bit zadovoljan i sa svojom publikom i svojom prodajom , a ne ici izmisljat toplu vodu i prodat svoj comunity u nadi da ce doci novi jos veci ! Iako imam 200h u igri i uzivao sam dosta u igri , ovo je daleko od onoga sta sam se nadao da ce novi moderni BF bit . Da je bio po kvaliteti i imerziji u rangu BF1/5 igra bi imala kvalitetan broj core igraca , ovako mi je cak drago sta su failali sad je samo pitanje oce li odustati od ideje da naprave od BF-a nesto sta nije . Ljudi samo zele remake BF3/4 koliko to tesko moze biti za izvest -.-

escoban
      Pa već su fejlali barem 2 puta u sa ovim nastavkom i BF5 (BF1 isto nije bio po guštu hardcore publike), a Hardline neću ni spominjati.

Likovi se neće promijeniti, 2042 je za MENE bila zadnja šansa koju sam im odlučio pružiti nakon doslovno pola desetljeća razočaranja. Ugasi studio, ključ u bravu ili neka se bave nečim drugim. Battlefield serijal pod ovom postavom NE MOŽE i NEĆE napredovati i doći na razinu na kojoj ne bio s BF3 i BF4. To je jasno.

Ovo "pa eto, nadam se da će nakon ovog nastavka poslušati..." to je GOTOVO. Likovi više nemaju kredita.

Meni u 2042 nedostaje jedino server browser te mislim da ovaj model s "avatarima" gdje svaka klasa može biti bilo što je naštetila sigurno team playu (nekako se izgubio onaj squad building gdje se selekcijom neke klase jasno zna tko što radi). Imam također dojam da masa igrača igra BF kao CoD (ganjanje što većeg kill counta) pa zato se toliko cendra oko te score tablice.

Nexus Kako ne BF1 su svi hvalili , BF5 je faila radi marketinga da nije bilo onog prvog trailera koji nema nikakve veze sa igrom , i cile price oko covera / zena i if u dont like it dont buy it shita . I da nepricam o tome da su napravili ogromni propust , sta nisu iskoristili main borbe u WW2 settingu .Sam gameplay u BF5 je bio odlican . Ja osobno nisam proveo previse vrimena u BF1 i 5 iz jednostavnog razloga sta nevolim taj WW1-2 setting , ali igre su bile odlicne .

Evo da ja upalim BF5 onda bi bilo trostruko više igrača.

escoban
          BF1 je igra koja je u hrpi stvari otišla na gore od BF4. To je jasno, ali je bila odlična komercijalni uspjeh u godini u kojoj je COD zajebao s onim Infinity Warfare nastavkom, pa se BF1 gledao u puno bolje svjetlu nego što bi zapravo trebao.

Igrača uvijek ima ko pljeve, cross play. Nema nikada čekanja da se neki server popuni, bolje nego kod prethodnog dijela.

BF V i BF 1 su u trenutačnom stanju odlične igre. Obje su imale brdo problema prilikom izlaska, ali gledajući iz današnje perspektive, gameplay, grafika, atmosfera i niz drugih elemenata su na visokom nivou. Sam domination na Iwo Jimi i peštanje s vlakom u Arabiji je bolje napravljeno od čitavog 2042. Meni osobno je to igra bez duše i par stepenica ispod bilo kojeg prijašnjeg nastavka (uz hardline). Bojim se da nikakvi patchevi i apdejti nece uspjeti spasiti stvar.