Kaj, nisam dobro vidio? Proizvodnja kiselog zelja se nastavlja, to miki, znači bit će i apdejtova! Nije nimalo loša vijest za mene a nisam jedini.
Zbog nestašica PS5, Sony je odlučio nastaviti proizvoditi PS4 konzole
isuse ovi ko nvidija, nemaju za RTX 3000 pa udaraju seriju 2000
Nije problem što se i dalje prodaje ps4...veci je problem što traže 2500+ kn za njega xD
Samo kapitalizam...samo lova...
doctorfreak Kaj da? Znači da poželim prodat svoje limitane edicije, dobio bi vjerojatno i dosta više?
Je dobio bi.
Tak sam trebal ostaviti PS4Pro onaj limited.
Sad bi dobio 8000 hiljada na ebayu.
Tzereen Ja sam svoj PRO nedavno prodao za 2 soma...koji sam platio 2249kn prije 3 godine.
Da limited modeli imaju vecu cijenu ali nisam siguran da li bi našao kupca kod nas...
Eventualno na ebay/amazon...
doctorfreak Potražnja određuje cijenu. Čim se pojave kod nas, nestanu isti tren. Zašto bi onda spuštali cijenu?
Znači onda ćemo igrati PS5 ekskluzive nekad od druge polovice 2023. godine. Tamo Q4.
Sad u veljači i ožujku izlazi toliko dobrih igara da se neću bunitida igramo nove ekskluzive tek od iduće godine jer i ovako ne znam kad sve stići odigrati.
Samo da ne krenu raditi PS4 ekskluzive ponovo
- Uređivano
Trenutno vecina igra su cross-gen sa upgrade kada promjenis konzolu. Ja da nemam PS5 kupio bi Pro jer igrati Elden Ring na PS4 Standard sa 20 fps bi bilo tuga i jad. A da ne pricamo o multiplayer PvP ( Bloodborne, Dark Souls, Elden Ring ) gdje imati Ps4 vs Ps5 je ravno samoubojstvu