Od svega ovoga gore navedeno osobno mi je bitan samo server browser i klasicne klase. Spajanje sa novim igracima poslije svakog matcha mi se svidja ionako, tako radi i Vanguard, za statistike, globalne ljestvice, dog tagove i custom embleme me ne moze manje bit briga, a oruzja po onome sto sam vidio ima i vise nego dovoljno, uostalom sa updateovima se tu moze dodavat periodicki svasta.
DICE-ovci se vratili s godišnjeg, moraju shvatiti što je uopće moguće napraviti s Battlefieldom 2042
Zatvoriti studio.
- Uređivano
Kao neko ko ima 200 sati , i koji cita “brutalna ocekivanja” fanova . Moram rec da fanovi traze minimum od minimuma i mislim da je poprilicno jednostavno za izvest ! Par stvari koje tribaju napravit da se fanovi malo smire :
Scoreboard , serverbrowser , neizbacivanje sa servera nakon matcha , Specjaliste lockat u klase kao i puske , vracanje exp u Portal ( jer samo zbog nedostatka exp portal ke vec mrtav mode)
,voice chat . To je prvi korak stim bi pokazali fanovima da im je “stalo”
Onda drugi korak : Dodavanje vec postojeci AI solidera u klase ( sa opcijom da umisto specjalist gadgeta imaju npr. 2 granate ), dodavanje stari mehanika ala naslanjanje/leananje na zidove kad pucas , prone na ledima. Dodavanje novih oruzija / gadgeta , novi mapa ( pomogicnosti ne tako otvorene i vise infantary focused ) , dodavanje Rush modea , dodavanje hardcore modea ,
To je to sta se da spasit ako zele , sam dizajn igre nemos to popravit , mozemo se samo nadat da ce sljedeca igra bit Badcompany3 sa vecom destrukcijom , vecim fokusom na infantary i naravno klasama i teamplayom
Ček. Stani malo.
Igra nema voice chat?
wooddiebone Nema.
Nema ni scoreboard.
- Uređivano
wooddiebone Sad zamisli kako je igrat hazardzone u kojem ovisis o komunikaciji , sa random likovima . I onda se cude sta im igra tako zamrla , HZ nikad nije ima sansu , portal su svjesno ubili kad su makli exp. Iako su ostavili farmanje expa u solo modeu protiv botova , znaci nema logike ocito je portal bio popularniji od AOW. pa su ga odlucili ubit
Neki dan upalio BF1 na boxu, koja je to igretina jos uvjek, atmosfera nenadjebiva. Sta se njima desilo poslje tog ne znaju ni oni brijem.