Bioware je priznao greške iz prošlosti, želi ponovno izgraditi reputaciju
Od pustih riječi se nitko nije usrećio. Dajte nam igre, pa ćemo vidjet gdje ste.
- Uređivano
Nikog (osim Cerina) nije briga za te isprazne riječi propalog studija. Doviđenja.
yakuza_stinger Nitko nije briga
Dobro si ti to sročio Yakuzni Stingeru
- Uređivano
foggy treba to sve verbalno poispljuskat. Ništa drugo ni ne zaslužuju hehe. Evo, ispravih.
- Uređivano
EA je zatvarao i bolje studije zbog manjih propusta. Vrijeme je da zauvijek Bioware izbrišemo sa scene.
weky teško, to bi već napravili da su mislili nakon Anthema.
Ako su Nijemci popravili reputaciju, može i Bioware.
Uopće ne sumnjam da su i oni na listi za odstrel ako još koji budući naslov prodajom ne opravda očekivanja. Ipak je to EA, a samim tim pristupom su neminovno i otjerali onaj dio kompanije koji ih je i proslavio. To je općenito dio problema kad studio izgubi samostalnost. Tu je s jedne strane imaju sigurnost financiranja (iako ni to nije zdravo za gotovo), ali s druge dolaze očekivanja izdavača i smjer razvoja od kojeg se i ne smije odveć odstupati.
Bioware je prodao cca 5 milijuna komada Anthema i isto toliko Andromede. Star Wars MMO je dosta popularan, Dragon Age čak i da fejla neće ići ispod te brojke, tako da čisto sumnjam da će ih tako skoro škartat
ćudno mi je što nitko nije napisao ako je chono popravio reputaciju može i bioware
Mislim da je BioWare EA-u profitabilan samo da stancaju skinove za SWTOR. Ta igra je cisti money making machine.
Zero dead space 3 i solidno ne mogu ići zajedno u istoj rečenici
Solidna je igra skroz.
I vise nego solidna, ja sam se zabavil poprilicno
Vise sam se usrao u prvih 5 minuta DS1 nego u čitavom DS3
Igrao sam ga kao da igram mass effect. Samo sam prolazio kroz neprijatelje. Lagana igra, lošija priča i 0 fear efekta.
Zabavit se mozes i sa diranjem dolje po spolnim organima, al to ne znaci da je bolje od dobrog seksa :-)