• Gaming Vijesti
  • Bioware je priznao greške iz prošlosti, želi ponovno izgraditi reputaciju

Od pustih riječi se nitko nije usrećio. Dajte nam igre, pa ćemo vidjet gdje ste.

Nikog (osim Cerina) nije briga za te isprazne riječi propalog studija. Doviđenja.

foggy treba to sve verbalno poispljuskat. Ništa drugo ni ne zaslužuju hehe. Evo, ispravih.

EA je zatvarao i bolje studije zbog manjih propusta. Vrijeme je da zauvijek Bioware izbrišemo sa scene.

weky Bioware nije bilo kakav studio.Ako neki njihov studio treba zatvorit,onda je to pogubljeni DICE.

weky Vrijeme je da zauvijek Bioware izbrišemo sa scene.

Samo im pošaljemo par glavonja iz CD Project-a i pokojeg iz Bethesde i za par godina sve ode u krasni 😃

weky teško, to bi već napravili da su mislili nakon Anthema.

Ako su Nijemci popravili reputaciju, može i Bioware.

Uopće ne sumnjam da su i oni na listi za odstrel ako još koji budući naslov prodajom ne opravda očekivanja. Ipak je to EA, a samim tim pristupom su neminovno i otjerali onaj dio kompanije koji ih je i proslavio. To je općenito dio problema kad studio izgubi samostalnost. Tu je s jedne strane imaju sigurnost financiranja (iako ni to nije zdravo za gotovo), ali s druge dolaze očekivanja izdavača i smjer razvoja od kojeg se i ne smije odveć odstupati.

Bioware je prodao cca 5 milijuna komada Anthema i isto toliko Andromede. Star Wars MMO je dosta popularan, Dragon Age čak i da fejla neće ići ispod te brojke, tako da čisto sumnjam da će ih tako skoro škartat

ćudno mi je što nitko nije napisao ako je chono popravio reputaciju može i bioware

😃
        😃
        1 / 2
        ja se mogu zajebavat meni je veljko dobar frend

Fenix Identična situacija kao s Days Gone, igre su brzo otišle u rasprodaju i kritički su podbacile. Za EA su to failovi (i mnoge igrače), čak i nešto solidno tipa Dead Space 3 nije bilo dovoljno dobro.

Mislim da je BioWare EA-u profitabilan samo da stancaju skinove za SWTOR. Ta igra je cisti money making machine.

I vise nego solidna, ja sam se zabavil poprilicno

Vise sam se usrao u prvih 5 minuta DS1 nego u čitavom DS3
          Igrao sam ga kao da igram mass effect. Samo sam prolazio kroz neprijatelje. Lagana igra, lošija priča i 0 fear efekta.
          Zabavit se mozes i sa diranjem dolje po spolnim organima, al to ne znaci da je bolje od dobrog seksa :-)