Lijepa recka a za samu igru "e ovo mi se čak i sviđa, moram provjerit ima li verzija za PS4.
Općenito što se Broken Sworda tiće, serijal pogotovo starije igre baš i jesu onako pomalo romantične sa toplom atosferom. Ugodno i za oči i za živce.

Dobra reca. Igra kao igra mi je OK, pristojna, no ne suviše pamtljiva.

Odlična recenzija. Prešao sam prije par mjeseci prvi dio, dobivao se davno besplatno na steamu i odmah krenuo sa nastavkom. Lijepo su mi sjele obje igre, i stvarno se bilo lijepo vratiti u grad opet u novom izdanju 😀 Iako drugi dio nisam prešao do kraja, jer sam si zeznuo save game i nije mi se dalo igrati 8h iz pocetka 😆

Beyond a steel sky je izasao 16.7.2020. Opet recenzija igre stare godinu i pol, bez uvrede, ali to stvarno ne razumijem. Ovo bi trebao biti samo tehnicki osvrt da se usporede platforme, a jedino sto sam od toga procitao je da se na ps5 izvodi u 60 fps-a u odnosu na 30 last gen...

biver nismo imali recu za PC, pa nisam ni mogao napraviti samo tehnički osvrt.

Nema nekih novina osim što se igra na PS5 izvodi u 4K i 60FPS-a. Nema ništa novo. I kao što sam napisao, last gen radi u 30FPS-a.

Da je bilo nekakvih bugova...spomenuo bih, ali nije ih bilo. Nema nikakvih naprednih fora jer ipak ovo nije AAA naslov. Nije ni AA.