Kenjali su po BF 5 kad je izašao pak je sada top.Kenjaju po ovome novome BF a bit će odličan za 2 god. kad izađe novi BF.Ko bi im udovoljio.Uvijek su prijašnji BF bolji od novih.Zanimljivo.
Battlefield 5 je ovih blagdana popularniji od 2042
Ništa čudno, vjerojatno dobar dio PC publike ne može dobiti igriv framerate na koji su navikli u online shooteru.
- Uređivano
Reci meni kako ti igra izgleda i radi na PS5?
Baci usporedbu kad budeš imao vremena. Jel su detalji low ili high, nativni 4K ili ne? Imaš jak GPU zato pitam.
Svašta se piše na netu, iskreno meni izgleda slično PC ultra postavkama.
Znam, kamo sreće da je problem grafika.
Pitao sam kako mu radi, tu mislim i na ping, pucanje konekcije, sttuter?
Glitchevi, bugovi?
DF je ok ali pusti njih, nije da RTX 3090 posjeduje svaki drugi gamer. Usporedbe im nekad nisu fer kad je ta grafička sama 4x jača od PS5.
pravednik Nisi mene pitao ali da se ubacim.
Nešto ne radi kako treba.
Što se konekcije tiče stalno su mi one notifikacije u crvenome.
Nemam problema s drugim igrama.
Rubberbanding je prisutan i pojavljuje se svakih par sekundi zbog čega mi slika trza i jako je iritirajuće.
Imam i malih problema s hit regom.
Događa mi se da poginem iako prvi počnem pucati po protivniku.
Gledao sam DF analizu gdje PS5 uglavnom drži 60 ali meni se to ne čini glatko kao npr. Siege, Overwatch ili Insurgency.
Ne znam kako i zašto ali nešto tu nije kako bi trebalo biti.
Btw tek sada skužio da je članak o BF5. Ja pričam o 2042.
pravednik izgleda odlično na PS5 - koje su točno postavke, nemam pojma (jer na PC-u sve postavke mi izgledaju isto lol), no u suštini radi igra u stabilnih 60 (možda sitne oscilacije između 50 i 60), jedino što zna na momente biti primjetan taj neki mikro stutter gdje npr. povratna informacija sa servera o promjeni lokacije igrača kasni desetinku sekunde pa imaš dojam da flow nije kako treba. Kod mene nije to previše izraženo (više tu i tamo, nego li non-stop), no skuži se. Meni je veći problem igrati takve igre s kontrolerom budući da sam naviknuo na miš i tipkovnicu
Na PC-u gdje mi framerate varira između 40 i 60 bez obzira na postavke imam dojam da se "glađe izvodi" - moguće da je to većeg refresh ratea monitora i gsynca. Ono na što se teže navikavam je sama srž igre - kudikamo veće mape, kaos zbog 128 igrača te previše praznog hoda. Možda treba još vremena za navikavanje, no draže su mi bile manje mape sa 64 igrača.
Deadwalker
12900k
32gb 5200 ddr5
Nvme samsung 980 pro
3080ti
2k reza
100 fps ko tu koga xebe????
Pa neki od nas nemaju 30.000kn za iskeširati za konfiguraciju. Ko tu koga jebe kada se ne čita riječi "dobar dio PC publike".
Fico ma drug sjebali su igru totalno... ja ovo i nebi nazvao BF
- Uređivano
Nexus
Kao BF veteran ovo je smece a ne BF koji kurac je ovo ?
Jesi ti ozbiljan ???
Psiho1389 Uz takvu konfiguraciju i 100 EFPEESA sada mi je nekako još jasnije zašto je igra "štekala" u jebenim promotivnim materijalima, hahahaha.
Deadwalker pa ozbiljno morao sam refundat i nastavit sa BF5 gde imam 220fps-a
Obe igre su sranje.
RickBarry a cuj kad nema sta drugo dobra je i 5ica