• Gaming Vijesti
  • Sony je potvrdio sve tri nove PlayStation Plus igre za siječanj

Fakat jebena ponuda

Bez obzira kaj nisam pretplatnik PS+, također nikaj interesantno sa popisa. A kaj se dotikavlje #play at home nikaj više za ovo leto, šteta, trebali su još 2-3 njih zakucat pod boreka pa da se veselimo.

Dirt 5 je zabavan, probao na game pass

Ja sam zadovoljan kao i gotovo uvijek iako mi je ponuda slabija nego inace u prosjeku. Voznje mi dopizde nakon sat-dva cca, za ovaj loot shooter nikad nisam cuo, a originalnu personu 5 na ps4 planiram igrat ispocetka i konacno zavrsit, ovaj spin off nisam ispratio.

Ček, koliko su ono igre postale $$ na PS5? 😃

Solidna ponuda, pogotov zbog Deep Rock Galactica. Možda najbolja coop igra na tržištu.

Ja nikad čuo za tu igru, ali kad sam vidio looter shooter, podigao mi se odmah na maksimalnih 8 cm interes. Veselim se baš.

I Dirt i Persona me zanimaju. Odličan mjesec.

Odlična ponuda, napokon da se Sony malo isprsi. Odigrao sam DIrt i sve ekspanzije i mogu ga preporučiti svakome tko voli zabavnu arkadnu vožnju.

6 dana kasnije
FFA je promijenio naslov Sony je potvrdio sve tri nove PlayStation Plus igre za siječanj.

I službeno su potvrđene

Evo kad je i sluzbeno, onda meni mozda i sluzbeno najlosija ponuda unazad pa i godinu dana. Deep rock me ne zanima, Dirt 5 imam sa ea playa i nakon 2 sata igre mi je dopizdio, Persona 5 da je original bilo bi odlicno, ovako ne znam, dosta mlako. Imam Personu 5, ali je nisam odigrao prema tome zaboravljam ponudu i okrecem se backlogu. Svaka cast koga ovo zanima eto pa nek igra.

Personu ko je mislija igrati je odigra, ovaj deep rock san probao gluparija a Dirt je najlosiji Colin do sad nema veze sa prijasnjim nastavcima svega ima osim relija. I na ps5 san ima sranja da je igra znala brisati sto prođen i vracati me par sati unazad.

Vidi ovog Grincha iznad 😁

Deep Rock Galactic je vrh igra, sigurno se isplati barem probat. Dirt 5 se već greškom mogao dodati u library prije koji mjesec besplatno, igra je meh. Najveći problem je šta nema apsolutno nikakvog izazova kroz cijelu igru.

Zadovoljan sam. Deep Rock Galactic izgleda zabavno.
Dirt 5 me baš i ne zanima ali probati će se. Možda mi se i svidi.
Persona 5: Strikers se obavezno igra.