• Gaming Vijesti
  • Potvrđeno je da GT7 dolazi s više od 420 automobila i 90 staza

Dobro napisano,ne 90 staza nego varijanti.Staza će bit 30-tak ako i toliko.A auti ga i previše.Nadam se da neće bit 10-tak verzija Skylinea.
I ak mi krepa net,neću moć igrat GT 7 što je totalna glupost.A njihov odgovor je na to,da se ne modificiraju save game fajlovi.Zato mora biti Always online.

Može razočarati, i to vrlo lako. Sve šta trebaju za to je ostaviti Penalty sistem iz GT Sporta.

ikral
    Gle, ja sam u segmentima hejtao GTS opravdano.

GT7 mi miriše dobro, baš jedva čekam probati već u beti kada bude (mogla bi uskoro)

ikral Da se nije hejtalo GTS,sad bi opet imali GTS 2 a ne Gran Turismo 7.
    Srećom pa su došli pameti,nadam se.
    Zasad jedina mrlja koja se nazire je taj Always Online.

Taj always online je najveća glupost ikad.

Kakvo modificiranje save gamesa?
    Kad su save gamesi na PS vezani za account. Mislim da automatski odbije modifikaciju.

Drugo, za online igranje, lijepo prije igranja igra brzinski verificira save i to je to.
    Single player igrače neka ostave na miru.
    Dosta ljudi nema net ili nije stabilan.

Znam hrpu ljudi koji naskidaju updateove, igre kod nekog sa flat tarifom a doma igraju isključivo SP ili imaju određen limit GB mjesečno, eventualno za MP.
    Bezobrazni su.

7 dana kasnije

pravednik ajd, samo realno, debelo u 21 stoljeću, kad su svi, stalno online, bilo s mobitelom, telkom, konzolom, pc-em, smartwatchem ili mikrovalnom, ne vidim kome predstavlja problem allways online, osim antivakserima...

A i to modificiranje saveova isto ne kužim kome stvara problem.
        Ne prodaju ništa za pravu lovu i modifikacina savea ti nemre dat vozačke sposobnosti tak da wow problema.

Kirian_N64

Možda jer će igra postati neigriva kad odluče za 3-5-7 godina ugasiti servere?
        Možda netko ima mjesečni limit potrošnje i igra isključivo SP igre te u tom slučaju Gran Turismo bude izbjegavao?

Ponekad mislim da tu i tamo treba podržavati pirateriju radi ovakvih studia.

Ako kupim proizvod po punoj cijeni želim da bude igriv odnosno upotrebljiv bez dodatnih/skrivenih troškova. Jer igra je proizvod na kraju krajeva.

To ti je inače i zakon EU, moram potražiti. Čekaj dok se ljudi zainate pa će i Sony i proizvođač dobiti po prstima.
        Nešto slično je bilo sa Apple i njihovim jamstvom od godinu dana, dok nisu dobili svoje.

Takvu praksu ne podržavam i bojkotiram taman da je igra stoljeća u 16K 240 frejma.

Igra mora biti igriva i bez interneta.Točka.
        Ako sam je platio,moram moći igrati kad želim i gdje želim.Bez ograničavanja.Nije ovo MMO.
        To je EA pokušavao sa prijašnjim NFS igrama pa im se odbilo u glavu.