Igra li još tko GTA5 nakon što ju je prešel, pritom ne mislim na online? Ima još toga da se produlji zabava nakon što se odrade sve misije, podmisije, pokupuje sve kaj se ima za kupit. Igrao sam ja tak neko vrijeme nakon svega nabrojenog. GTA5 postane the sims gta, zabavno u počecima.
Otkrivanje rijetkih uskršnjih jajčeka bez pomoći tutorijala je pravi izazov. Recimo testiranje dostupnosti oceana i pronalaženje naćina da ga se proširi ali uzalud ili pak njegove unutrašnjosti. Bogati je to svijet koji mnogi igraći bagateliziraju. trebao je sve to netko napraviti, osmisliti.
Iako završetak te igre za mene ne postoji ako izuzmemo story mod jer naočigled nespojiva trojka kao glavni protagonisti su mi neki temelj kako bi se GTA serijal nastavio poput nekog slajdera.
Za igrače koji se zahaklaju za likove ubrajajući pritom i sebe u GTA 6 bilo bi dobro da početak igre upravo započinje sa njima (trevor, miško i francek) i da kroz daljnje misije igrači se polako upoznaju sa novim likovima i njihovim pričama, da bi nakon nekog vremena shvatili da stare trojke više nema. Postupno blajhanje poznatih likova je meni sasvim ok.