• Gaming Vijesti
  • Sjećate li se The Ordera: 1886? Izgleda da Sony nešto smjera s njim

Moguce da Barlog radi na njemu posto ne sudjeluje u nastavku GoW-a, a rekel je da radi na drugom projektu, nadam se nastavku

Meni je the order jedna od dražih ps4 ekskluziva, pa možda i bez zezancije u top 10 od navedene platforme. Čisti hidden gem. Grafika,gameplay,voice acting pa i priča top.

Platinirao s guštom.

Slazem se, osim duzine(koja se danas ne zamjera) fakat nisam i jos uvijek ne kuzim lose ocjene

renda Zato jer je bila on-rail TPS linearna pucačina.Sa gotovo zacrtanim pravcem kretanja,bez ikakvog izlaska van ljevo-desno,samo pravac quest.

master_x i to je cisto ok, i on rail je jedan sasvim drugi zanr tak da si fulao, ali da, bila je linearna i iskreno ne vidim problem u tome, da danas izadje dobivala bi jebacke ocjene jer su se ljudi zasitili open worlda, a u ono vrijeme igra od 7 sati je bila smrtni grijeh, a ova igra je fakat dobra, odlicna prica, zanimljivi likovi, Grayson je jebeno dobar protagonist, atmosfera kakvu jos igra ovakvog tipa treba nadmasit, vizualna bombetina dan danas, napucavanje je bas mesanto kak treba biti, pokopali ju totalno bezveze

master_x Kao i svaka COD kampanja pa opet bude odlična i svi je hvale.

Meni je ovo bilo zaboravljivo skroz. Napucavanje je OK, ništa preposebno, ali nije mi bio niti ostatak igre. Na stranu što je stvarno kao on rail shooter, nego nema niti jednu dojmljivu borbu u kojoj bi se mogla malo iskazati. Svaka čast produkciji i trudu da se postigne filmski izgled, ali neka se ugledaju na Max Payne 3 koji je isto postigao sa miljama zabavnijim rezultatima. Meni je Order ostavio gorak okus u ustima a još sam ga posudio. Sreća pa ga nisam platio. 😅

meni je the order bio bas super a duzina taman. volim kompaktne igre, ne treba mi open world igra od 50h svaki put. jedina zamjerka mi je bila silovanje qte u onim "boss" borbama ako se dobro sjecam.

Definitivno igra za koju bi htio nastavak.

Većina je sve rekla i slažem se sa skoro svime, s guštom sam ju odigro.

Igra ima tako jeben i rijedak odlično napisan lore da je to nevjerojatno.
        Lokacije, likovi, povijest, toliko toga za ispričati.

Jedna od rijetkih gdje bi htio vidjeti nastavak.
        Gameplay je dobar, priča još bolja.
        Uz grafiku najjači adut igre.

Galahad izuzetan protagonist, Alistair kao "negativac" također.

Hoću nastavak od kad sam odigrao.
        Definitivno mi je među dražim filmovima.

Samo da maknu letterboxing u nastavku.

Jednostavno nema jebene potrebe.