Arcer 600kn za komad igre AAA naslova sa trajanjem gameplaya od 10h(=60kn sat igranja) + random grindanje i fetch questovi 👌
Sterlok Ma nisu ljudi vesla sisali, PC je otvorena platforma. Preorderi su 30-40 eura, nakon godinu dana igre u 15-20 eura. Npr.
Deadwalker Očekivano je da će između svega ostalog i igre poskupiti. Ne mora se svaka igra igrati day one, a već nakon 2-3 mjeseca cijene se na rasprodaji smanjuju za 30% CD Keys i slične servise izbjegavam u širokom luku, tu je vrlo upitno koliko love dođe do developera.
rokonja Deadwalker a sami su si krivi, i ja bi rado direkt od njih kupio. Skupi ko novi auto jeftinije kupit 2 mj. star nego novi.
Sterlok Sve, sobzirom da nude povoljne cijene za različite regije, gdje takve stranice kupuju ključeve. Pa ljudi uz VPN kupuju prek Turske, Brazila ili Indije igre za 50% nižu cijenu i bez "takvih" stranica.
wooddiebone Sve ok ako to znači konačno napuštanje f2p i live service featurea u singleplayer igrama.
Torgue wooddiebone Sve ok ako to znači konačno napuštanje f2p i live service featurea u singleplayer igrama.
herc "AAA igre poskupljuju i na PC-ju" Neka im! Ionako sam digao ruke od 90% AAA developera. Unazad par godina više uživam u indie naslovima.
MrVivi Bull nemam nikakvog razloga da igre poskupe nagrču miliune. Ali nedira me previse bisam kupio igru na relesu godinama. Plus najvise zabave sto sam imao kroz zadnjih par godina su bile indie igre ionako AAA je generalno shit
f_i_c_o Square Enix predvodi po običaju u prihvaćanju šugavih trendova, ali barem su vjerni sebi i drže se onoga ako ćeš već biti đubre onda budi đubre do kraja...