• Gaming Vijesti
  • Prvi gameplay prikaz Hellbladea 2 izgleda zapanjujuće. Igra generacije?

Gledam na početku kad će gameplay, kad ono sve gameplay! 🤯

Ninja ubija!
    Zašto ne naprave novi Heavenly Sword ili novi Enslaved...

Bome jebeno, ubilo je grafički

Skidam kapu, ovo odlicno izgleda.

Cu kupim fizicko izdanje i ako nemam Xbox...pa cu da igram na PC-u.
      Jedva cekam ovu igru.

Prvi dio mi nije sjeo, vidjet ćemo kakav će biti nastavak. Vizualno izgleda vrlo lijepo no pričekat ću detaljniji gameplay.

Picek Atmosferom vrh, gameplay mnjeh, sve na istu foru i samo šetanje okolo. Meni odlična, ali zbog tih dobrih stvari, ovo drugo sam nekako uspio ignorirati, makar da, stvarno je puno toga falilo u igri.

Meni isto prvi dio nije toliko sjeo, teško mi imati hype za nastavak zbog toga. Možda se odigra ako se odmakne malo više od originala.

krpa Vjerujem da bi nastavak mogao biti bolji. MS ih je uzeo pod svoje. Sigurno imaju veći budžet i ljudstvo na raspolaganju.

StarFox_N Tog me i strah, uzeli su oni i Banjo Kazooie i napravili apsolutno sranje od njega, i od dosta igara. Vidicemo, osobno i ja zelim drugaciju igru, ono je bilo one time i ajbo

Senua's Sacrifice je imala svojih mušica po pitanju gameplaya, no ono što je ponudila narativno je čitav paket podiglo na vrlo visoku razinu. Meni je osobno jedna od najdražih igara koje sam odigrao. Teška tema obrađena s visokom razinom zrelosti i kvalitete. Uvijek se osvrnem na to da koliko god borba bila jednostavna, zbog audiovizualnog spektakla popraćenog emotivnom radnjom i kvalitetnom glumom, pritiskao sam tipke za napad, izbjegavanje i blok sa 100%-tnom emocijom. Ne znam jesam li ikada u nekoj igri toliko htio uspjeti u borbama zbog samog lika, a ne zbog osjećaja uspjeha uslijed prelaska zahtjevne borbe.

Hellblade 2 jedna je od najimpresivnijih igara koje sam ikada vidio. Od početka do kraja, gledao sam s apsolutnim oduševljenjem i izrazom lica koji se može opisati samo kao nevjerica prema tehničkoj evoluciji videoigara. Napokon. Next-gen je stigao.

Prvi deo je imao meh gameplay koji ustvari nije ni bio u prvom planu i sasvim je lepo komplimentirao ostatak igre, naracija i audio/vizuelni prikaz su bili meni licno stepen iznad mnogih drugih igara.
            Tako da se nadam da tu nece puno menjati a po ovom trejelreu mi se cini da ce bit samo bolje.
            Stvarno jedna fantasticna naracija koja zalazi u veoma ozbiljne teme i stanja ljudskog bica koja mnogima od nas nisu tako bliska...plus prelep preplet mitologije u sve to.
            Znam da cu se jebeno provesti igrajuci gow, horizont,elden ring i mnoge druge ali senua ce ako je slutiti po prvom delu biti jedno veoma udarno iskustvo.
            Prvi deo je zauvek zarobio deo moga mozga i tela i ide sa mnom do kraja.

Isto tako kontam zasto je neke prvi deo odbio, i ja sam ga prestao igrati posle koji sat ali me nesto nateralo da joj se vratim i jebeno mi je drago sto jesam.

Tzereen Heavenly Sword (Sony Computer Entertainment retains the intellectual property of Heavenly Sword, and there is always the possibility of production on a sequel being outsourced to another developer) a za Enslaved- Bandai Namco je bio izdavač,al neznam ko ima prava na taj IP.Sad pod M$-ovom kapom,tako da ništa od tih nastavaka.

Medju igrama generacije sigurno, nema sumnje! Nego kad smo kod toga sto bi volio da Ninja Theory napravi, onda definitivno bi to bio DMC 2! Neka bude onako, paralelan svemir uz og Devil May Cry. Prevelika steta bi bila da onakav prejbn sustav borbe propadne, meni valjda najbolji sto se tice tog tipa igri, a i sama igri mi je odlicna!

Meni ova igra izgleda kao The Order ili Ryse Son of Rome za ovu generaciju konzola.

Lijepo, ali grafika ne čini "igru generacije", a ništa iz prvog dijela i ovoga do sada ne sugerira to.

Grafički izgleda prebolesno, a kakav je story, gameplay, vuče li na igranje itd... vidjet ćemo.

Malo mi sve to izgleda preskriptirano da bi bilo impresivnije, ali opet...ne vjerujem da će se baš tako igrati.