Nemam Xbox, niti pc koji bi ovo mogao pokrenut, malo sam gledao stream mp-a i nije da me nesto odusevilo bas. Izgleda ok, ali meni bi dopizdilo nakon par sati vec vjerojatno. Prebrzo i prearkadno za moj ukus.

Zajebali ih za forzu pa im dali ovu nagradu 🙂

A nisu dali. Igrači su glasali jbg. Jednom je jedan političar rekao da su glasači najveća govna. 😃

Flipper Pa jesu.
    Zato je 16% 'pametnih" glasača u HR koji nas drze za muda.

Igra je vrh, ali godina je očajna čim je ovo legitimni kandidat za najbolju igru u cijeloj godini.

Bez zahebancije...tj ozbiljno...u čemu je kvaka s tima halo-om da je toliko popularan? Vidim da ima ogroman fan base...a meni izgleda ko generički futuristički shooter...

Tipa destiny 2 mi izgleda kao slično štivo, a s daleko više sadržaja i nekako boljim gameplayom?

Or im wrong?

doctorfreak teško je objasniti. Priča, likovi, glazba, igrivost, AI - sve je vrhunski. S tim da je prvi Halo doslovno stvorio FPS igre na konzolama koje danas znamo i imamo. Većina gleda Halo kao šarene konfetiće, ali igra je puno više od toga. Iako je velika šansa da ti se ne svidi jer je kao šarena. Ali Halo je igra baš s povijesti i strašno bogatim loreom. Bungie je prije Destinyja radio baš Halo. 🙂

Zato Destiny ima takav fantastičan gunplay jer je Bungie temelje postavio s Haloom.

doctorfreak Bez zahebancije...tj ozbiljno...u čemu je kvaka s tima halo-om da je toliko popularan? Vidim da ima ogroman fan base...a meni izgleda ko generički futuristički shooter...

Možda sada izgleda kao "generički futuristički shooter", no uzmi u obzir da je to serijal koji je postavio puno temelja današnjih pucačina. Igra koja je imala poluotvorene levele u kojima si ti imao na odabir načine borbe i načine kako doći do cilja. Podržana vožnja, grafički vrlo impresivna igra za svoje vrijeme i jednostavno zabavna za igrati. U moru pucačina koje su stagnirale od revolucije koju je doveo Modern Warfare 2007. godine, Halo Infinite je igra koja miješa i staroškolski pristup igrama, kao i onaj modernih pucačina.

Infinite mi ima feel prvog Haloa, što je odlično. Jedino mi je prvi i bio dobar.

Fico Dobro ali kod Infinitea je hype jer je konkurencija totalno usrala motku (BF i CoD) a ovi su iskoristili tu priliku i dali nam besplatan MP koji je uz to i ispoliran kako treba. Osim Oddballa, naravno.