Nadam se da će se i Special Stage Route 11 te Tahiti Road također pojavit.To su mi omiljene staze još od prve GT igre.
Deep Forest staza vraća se u Gran Turismo 7, pogledajte 4K gameplay
Izgleda dosta dobro ali pere me neki osjećaj kao da je rađena za PS4 ali nisu stigli pa ju produžili na PS5. Nova konzola može daleko bolje.
Užasan pop in lod tranzicije na drveću(sjene) i znakovima 10 m ispred.
Isto se može primijetiti na autima ispred, doslovno se učitaju veći detalji kod približavanja.
Guranje nativnog 4K i 60 frejma uzima previše resursa.
- Uređivano
Kako ovo dobro izgleda
Jedva čekam klasični Gran Turismo, nedostajao mi je. Šteta što su maknuli brzu šikanu na kraju kruga.
Inače, igra izgleda odlično, ova nova kokpit kamera je taman. Baš je super vidjeti ove klasike nazad u njihovom "finalnom" izdanju. Okoliš je čisti sex. Brutala.
Izgleda jebeno, igrat će se day one.
Deep Forrest, Trial Mountain, High Speed Ring... dobivamo neke klasike nazad
Deadwalker da kada gledaš vide preko moba, pogledaj na većem monitoru ili na boljem tv-u. Kako kaže kolega na postu iznat Sterlok, može to puno bolje grafički. Pa čini mi se da je čak i FH5 ljepša igra.
Jel to sad po novom opičen onaj hairpin di je bio brzi zavoj?
Gledam na mobu, gledam na velikom TV-u...ja ne znam kada je to GT meni osobno izgledao manje impresivno. Osim refleksija stvarno se patim da uočim i napredak u odnosu na GT6 (s obzirom da sam Sport kompletno preskočio). Ok, nije sve u izgledu i sigurno će biti bolje kada uživo zaigram u odnosu na YT i kompresiju, ali opet, baš djeluje nekako meh.
S obzirom da se radi o Gran Turismu (i to klasičnom ako bude sve kako su rekli) onda se to igra bez obzira na sve. Najviše tu igra ulogu neka nostalgija za prošlim vremenima, a manje kvaliteta same igre (iako nas kvaliteta možda ugodno iznenadi).
- Uređivano
A tek pop in...
Jako vidljivo i to moraju riješiti.
Sjene se iscrtavaju na 10-15 metara na drveću. U racing igri gdje brzo letiš LOD mora biti brz i učinkovit.
Forza odlično to zamaskira.
Sad bu došel @weky i objasnio mi kak je to japanski studio koji zna, da nije problem konzole i da EU, Poljaci i Ukrajina neznaju praviti engine.
Očito jeste, smanjiti rezoluciju na 3200x1600p, maknuti ray tracing i fokus na aute i skakanje detalja.
Može se riješiti dinamično.
Ovi su zagrizli na nativni 4K, lijepo od njih i poštujem ali na 4K muče se konfiguracije sa AMD 6900XT.
60 frejma imamo, dinamičnu rezoluciju nitko u racing igri skužiti neće.
- Uređivano
Rekao sam odmah da mi izgleda poprilično loše. Prijašnji promo materijali su izgledali ljepše. Sad čisti game play mi ni malo ne izgleda next gen.
Znam da je cross gen ali svejedno sam očekivao više (što se tiče grafike).
Okolina u FH5 izgleda masu bolje u odnosu na GT7, a tamo ima masu toga na mapi.
- Uređivano
Forza odlično to zamaskira.
U Forzi to izgleda puno gore. Pogotovo u 60 fps modu + igra nema ray tracing.
GT Sport je simulacija, cilja 4K60 + ray tracing sa real time promjenom vremena i vremenskih uvjeta. Ja fakat ne znam što bi vi željeli?
Igra izgleda fenomenalno. Već je GTS prije GT7 izgledao ispred svog vremena, pogotovo u osvjetljenju. Ja uopće ne primjećujem taj LOD change u toliko mjeri koliko se vidi u FH5.
60 frejma imamo, dinamičnu rezoluciju nitko u racing igri skužiti neće.
Guess what? Nitko neće primijetiti u racing sim igri da se sjena iscrtava na drveću jer ako tamo gledaš dok voziš...well imaš problem jer nećeš utrku završiti.
Ponavljam, na PS4 nek bude u rangu GTS koji je gotovo savršen po izgledu. U odnosu na GT6 to je drugi svemir, kad se uzme kontroler u ruke a ne na YouTube. Mene samo zanima hoće mi bit zabavan.
pravednik ja sam u par navrata pogledao taj trailer i nisam niti jednom obraćao pažnju na okolinu, nego na čistu vožnju koja izgleda genijalno. Osvjetljenje je brutalno, modeli automobila su savršeni, kokpit kamera je još bolja te mi utrkivanje izgleda vrlo zabavno.
Ovo nije FH5 gdje ćeš istraživati open world, raditi hrpu evenata i diviti se Meksiku. Daj mi omiljenu stazu, 10-15 krugova i ajmo. Totalno drugi tip vožnje. Treba vidjeti što će Turn 10 ponuditi s novom Forza Motorsport igrom koja je direktna konkurencija.
Sve izgleda dosta dobro, samo me to distraktira. Pogledaj kad ide u zavoj koliko levela tranzicija skoči.
Gran Turismo Sport toga nema.
Jebemu miša, ako PS5 to nemože bolje gdje smo?
Moguće da ispoliraju to do izlaska.
- Uređivano
Svaki puta povjerujem "Kazi" I kupim day 1 izgleda da ću opet, zvuk mi se čini malo bolji ne čuje se naglašena samo škripa guma kao ranije nego i vrisak motora, uglavnom kako netko reče zanima me samo hoće biti zabavna sve ovo sa slikom ionako ne vidim dok se utrkujem.