• Gaming Vijesti
  • Sony je potvrdio PlayStation Plus igre za prosinac, Godfall bez kampanje?!

Maloprije sam spomenio, pa opet ponavljam, SPRDAČINA!

A i taj izdavač/developer bogte...kao da će prodat dodatnih 5 milijuna pa čuvaju punu verziju.

foggy Valjda je Enhanced verzija.Na XSX imam preko Gamepassa tu verziju.

master_x Valjda je Enhanced verzija.Na XSX imam preko Gamepassa tu verziju.

OverHypedG ne daju nadogradnju, koliko znam - separate buy

Znači dobivamo onu jeftinu prvotnu verziju bez ikakvih poboljšanja i svega lepoga što Enhanced nudi. Još jedna pljuska za blagdane. Ha čuj, dali su popust na Ps+, pa nece sad dat i cijele igre, ili neke dobre 🙂

Seems like God has indeed Fall

YEAAAAHHHH!!!

Bogovski su propali

foggy Je razlika samo u grafici ili ima i nekih gameplay dodataka?

sanzo Je razlika samo u grafici ili ima i nekih gameplay dodataka?

Instead of running at 30 frames-per-second on the PS4 and PS4 Pro, the PS5 version runs at a smooth 60 frames-per-second, something fans of Souls-like games will immediately notice and appreciate during combat. Additionally, the upgrade also boasts 4K support, upgraded textures, and much faster loading times.

The game also takes advantage of the DualSense' haptic capabilities for greater immersion while cutting down all manner of monstrosities.

Koliko vidim nabrzak, "samo" to. Što je onak, fini upgrade 🙂

sanzo Bez beda da, ali ako ti se gleda u bolje teksture i 4K, isplati se (iako ne znam ni koliko kosta upgrade). Bila mi je ljepa i super i tad kad je izašla, sad valjda može bit samo ispoliranija. Zbog loading vremena bi uzeo upgrade, da sad idem kupovat, razmazio sam se. FPS me boli njojo koliki je.

Odigrat ću na ps4, bitno mi je da ima sav sadržaj/nema bugova. Ako mi baš bude toliko dobra lako jednog dana uzmem i na ps5

wooddiebone 60FPSa nije mala stvar.

Tak je, nebitna je.

sanzo bitno mi je da ima sav sadržaj/nema bugova

Pa nadam se. Nije ih bilo kada sam igrao, a igrao sam Day 1. Jedino ak su uspjeli zeznut sve.

wooddiebone Nemam, ni ne žuri mi se previše. Jako sam tolerantan na niski fps dok god nema ogromnih skokova.

Otkazao pretplatu od 7. mjeseca nakon dugo godina pretplate, igram samo Warzone i single player igre i kad čitam kakve mjesečne igre dolaze, uopće mi nije žao. Pa ovo je čista sprdačina.