• Gaming Vijesti
  • Otkriven je Fanatecov službeni volan za Gran Turismo 7 po finoj cijeni

S obzirom da se radi o direct driveu cijena je prihvatljiva.
Dugo vremena razmišljam o nabavci volana ali ipak ću ići na jeftiniju varijantu.
Najvjerojatnije Thrustmaster T300.

DD baza je super, pedale i sve to ok. Al volan, tj obruc nikako ne mogu provarit. Pazi dajes 5000kn za volan i onda stave djecji obruc. Ti japanci su stvarno po neki stvarima totalno u qrcu. Nis, cekam 3/2022 kad ce DD baza bit dobavljiva zasebno, pa onda sredit komplet.

Prodajem ljevi bubreg za ovaj volan.Desni je još kolko tolko dobar.

Ovaj volan je skuplji od mog auta.

Ma ne kupujem vise volane osim ako dobijem na lotu pa budem imao prostoriju samo za igranje. Zadnji sam prodao samo da se ne spoticem na njega u stanu. Inace, direct drive mora da je nice. Sjecam se kad sam probao ff po prvi put u GT3, wow.

Evo SuperGT (najpoznatiji Gran Turismo YT-er) malo priča o tom novom volanu, pa pogledajte koga zanima.

zontra Pogledao sam video i moram priznati da me zaintrigirao.
      Hmmm... Možda na nekoj akciji ako bude.

Problem je što moj kokpit ne bi izdržao DD volan. Onda moram i to upgradeati, a kako veli Ikral, to mi je nepraktično. Ja čak i imam gaming sobu u kući koja nije ni mala pa mi opet smeta taj volan nasred sobe i onda u nekom periodu igram pa mi počne smetati, ali je kokpit lako sklopiv pa ga sklopim i stavim sa strane. Neki bolji se ne može tako lako ni sklopiti, ni spremiti kao ovaj. Tako da ostajem na trenutnom setupu. 😀 Ali evo da znate, potrošio sam gotovo 5000 kuna na volan i kokpit, još nije niti jednom bio spojen u PS5, a imam ga od day 1.