Može. Hvala. Lajkam.
Amazon je glavni kandidat za snimanje Mass Effect serije, pregovori se privode kraju
Nakon Wheel of Time sa skepsom ulazim u sve od Amazona. Ako useru i finale Expansea, skepsa će samo biti pojačana.
Koja šteta da Expanse nejde do kraja.
Jebem ti Cas Anwara.
Nakon tolko borbe da se serija vrati...
Mass Effect hoću jako i hoću Henry Cavilla kao Sheparda.
I nadam se da će zadržati vizualni izričaj iz igara jer je to jako veliki dio Mass Effecta.
wooddiebone kako će Henry glumiti FemShepa?? Svi znamo da je FemShep jedini pravi Shep.
Zbog cega? Ajde zbog cega, nemoj mi
Femshep je mainshep, al Henry Cavill je savršen za muškog Sheparda dok se za Femshep nemrem sjetit nijedne glumice da bi baš bila perfektna.
Emily Blunt ili Jessica Chastain bi odradile ok posao.
BroShep, iako me boli to reći, ali Sam Worthington
Emily Blunt bi bila super, da.
Iako, ja bi da bude neka crvenokosa, pjegava.
Jodie Comer bi bila najbolja.
Ima tu neku ružnu, low-poly facu kao femshep u igri.
Evo jedne!
Mireille Enos iz The Killing (jako volim tu seriju).
A dobra bi bila i ona iz Into the Badlands. Emily Beecham.
- Uređivano
Meni nikako nije jasno zasto netko zeli gledat te serije i filmove po videoigrama. Mislim, nakon sto sam imao superiornije iskustvo s tim materijalom( odigrao videoigru), ne kuzim zasto bi htio imat losije nakon toga( gledat identicnu stvar tj.pricu na tvu u obliku serije ili filma)...osim ako se ne radi o nastavku te price, ili je hrpetina toga izmjenjeno, ako me kuzite. Ne trolam, jednostavno ne kuzim, bez uvrede ikome...
wooddiebone Našao sam femshep.
Jessica Chastain. Odlična glumica, crvenokosa... To je to.
Lotr knjige i popratni sadržaj su super štivo i većina je zadovoljna i s knjigama i filmovima.
Što se tiče tvog pitanja, jednostavno postoji interes kako bi netko drugi obradio taj materijal, kako je netko drugi doživio viđeno, može li taj doživljaj usaditi u tebe da ti bude još značajniji nego li prvi put.
Uzmi u obzir i da Mass Effect nije najnovija stvar na tržištu. Koliko zanimljivije, efektnije, dinamičnije može s današnjim TV standardom izgledati samo onaj prvi napad u igri kad sretneš Ashley od igranja igre u kojem su se 3 neprijatelja lošeg AI-a zabijala u zidove.
Sophie Turner kao femShep
Iskreno se nadam da će canon bit muški Shepard.
Doduše, nemrem bit nešto objektivan s obzirom da nikad nisam igral sa ženskim, ali meni je John lice koje vidim kad pričamo o Shepardu
blade Ma ok, moze ljepse izgledat, ali nije u tome stvar. Ja video igre smatram superiornijem formatom naspram tv zbog svoje interaktivnosti, i jednostavno mi recimo borbu i muku protiv 30 metarskog Reapera iz videoigre, film ili serija ne mogu docarat ...iskusio sam to na daleko bolji nacin vec, zasto da to gledam sad. Svejedno, hvala ti za odgovor!
Kak ja to gledam. Dvostruko, recimo.
Današnje serije su, usudio bih se reći, prešišale i filmsku industriju. Ima nevjerojatan broj visoko kvalitetnih serija, scenarijem, glumom, režijom i produkcijom. I vidjeti neku od omiljenih video igara na taj način mi izaziva veliki interes i nadu. Mass Effect nikad ne bi sljakao kao film. Ali kao serija od par sezona po 8-10 epizoda po sezoni, moglo bi bit fantastično.
A drugo, na taj bi način mogli pokazati i non gamerima sva čuda i ljepote modernijih igara i njihovih bogatih svjetova, likova i priča.