Rainbow Moon ima sadržaja koji može postidjeti puno AAA igara s neusporedivo večim budžetom.

Dobro znamo da je nisi završio ali jebemu nemoreš pisati o Moon-u i nadati se da če to biti i u Skies-u.

Čekam update recenzije kad odigraš igru

Super tekst, Tuhy. Jedva čekam ovo odigrat.

Rainbow Moon ima sadržaja koji može postidjeti puno AAA igara s neusporedivo večim budžetom.

Dobro znamo da je nisi završio ali jebemu nemoreš pisati o Moon-u i nadati se da če to biti i u Skies-u.

Čekam update recenzije kad odigraš igru
Istina, al sa 57 sati u igri mogu procjeniti količinu sadržaja, a ovo je po svemu još veće.

Rainbow Moon ima sadržaja koji može postidjeti puno AAA igara s neusporedivo večim budžetom.Dobro znamo da je nisi završio ali jebemu nemoreš pisati o Moon-u i nadati se da če to biti i u Skies-u.Čekam update recenzije kad odigraš igru
Istina, al sa 57 sati u igri mogu procjeniti količinu sadržaja, a ovo je po svemu još veće.

Sorry ali tu se nemogu složiti sa tobom jedno je procjeniti drugo je viditi i znati što sve ima...

Moon je ima fantastičan end game a tu...?????.....?????

Jedva čekam ovo odigrat.
A nebi pica viper89 ovo napisao. Samo ga zna "uvaliti" drugome :

Jedva čekam ovo odigrat.
A nebi pica viper89 ovo napisao. Samo ga zna "uvaliti" drugome :
Indie dragulj u svom punom sjaju
Šta reći?

Tuhy kad krećeš s pisanjem clickbait članaka za FFA?

...

Odličan tekst... igra me nimalo ne zanima, ali sam izguštao čitajući.

Rainbow Moon ima sadržaja koji može postidjeti puno AAA igara s neusporedivo večim budžetom.Dobro znamo da je nisi završio ali jebemu nemoreš pisati o Moon-u i nadati se da če to biti i u Skies-u.Čekam update recenzije kad odigraš igru
Sorry ali tu se nemogu složiti sa tobom jedno je procjeniti drugo je viditi i znati što sve ima...
Moon je ima fantastičan end game a tu...?????.....?????
Sad sam tek vidio da sam stavio krivi naziv :)

Javljeno da se ispravi.
Budem updejtal za post game content da se zna točna informacija.

Hvala momcima sa FFA na ponuđenoj mogućnosti da recenziram ovo.

kad krećeš s pisanjem clickbait članaka za FFA?

SvemirskoDete
Još ništa nije stiglo :,(
Dobro, mi smo imali 2 praznika sad, a poslano mi je 20.06.

2 godine kasnije
Pripojeno je 13 postova iz Recenzija | Rainbow Skies.|Pripojeno je 13 postova iz Recenzija | Rainbow Skies.