Miro Rainbow Moon ima sadržaja koji može postidjeti puno AAA igara s neusporedivo večim budžetom. Dobro znamo da je nisi završio ali jebemu nemoreš pisati o Moon-u i nadati se da če to biti i u Skies-u. Čekam update recenzije kad odigraš igru
Tuhy Rainbow Moon ima sadržaja koji može postidjeti puno AAA igara s neusporedivo večim budžetom.Dobro znamo da je nisi završio ali jebemu nemoreš pisati o Moon-u i nadati se da če to biti i u Skies-u.Čekam update recenzije kad odigraš igruIstina, al sa 57 sati u igri mogu procjeniti količinu sadržaja, a ovo je po svemu još veće.
Miro Rainbow Moon ima sadržaja koji može postidjeti puno AAA igara s neusporedivo večim budžetom.Dobro znamo da je nisi završio ali jebemu nemoreš pisati o Moon-u i nadati se da če to biti i u Skies-u.Čekam update recenzije kad odigraš igruIstina, al sa 57 sati u igri mogu procjeniti količinu sadržaja, a ovo je po svemu još veće. Sorry ali tu se nemogu složiti sa tobom jedno je procjeniti drugo je viditi i znati što sve ima... Moon je ima fantastičan end game a tu...?????.....?????
Fico Jedva čekam ovo odigrat. A nebi pica viper89 ovo napisao. Samo ga zna "uvaliti" drugome :Indie dragulj u svom punom sjajuŠta reći?
CroZac_Drake Tuhy kad krećeš s pisanjem clickbait članaka za FFA?...Odličan tekst... igra me nimalo ne zanima, ali sam izguštao čitajući.
Tuhy Rainbow Moon ima sadržaja koji može postidjeti puno AAA igara s neusporedivo večim budžetom.Dobro znamo da je nisi završio ali jebemu nemoreš pisati o Moon-u i nadati se da če to biti i u Skies-u.Čekam update recenzije kad odigraš igruIstina, al sa 57 sati u igri mogu procjeniti količinu sadržaja, a ovo je po svemu još veće.Sorry ali tu se nemogu složiti sa tobom jedno je procjeniti drugo je viditi i znati što sve ima...Moon je ima fantastičan end game a tu...?????.....?????Sad sam tek vidio da sam stavio krivi naziv :)Javljeno da se ispravi.Budem updejtal za post game content da se zna točna informacija.Hvala momcima sa FFA na ponuđenoj mogućnosti da recenziram ovo. kad krećeš s pisanjem clickbait članaka za FFA?
ThaUrban SvemirskoDete Još ništa nije stiglo :,(Dobro, mi smo imali 2 praznika sad, a poslano mi je 20.06.