• Gaming Vijesti
  • [ANKETA] Je li Dark Souls zaista najbolja igra svih vremena?

U vrhu je po težini sigurno, meni osobno pre teška a učenje AI skripti kako bi pobijedio jako zamorno i dosadno. Moje mišljenje naravno, fanovi serijala ne zamjerajte.

Najbolju igru svih vremena možemo izabrati tek posljednji sat sudnjeg dana jer dok ne dođe taj čas, svaki dan postoji šansa da izađe nova bolja igra svih vremena. Da.

Najbolja igra svih jebenih vremena mora zadovoljavat apsolutno sve kriterije, od price, glume, voice actinga, vizuala, arta pa do gameplaya, soulsi ruku na srce zadovoljavaju jedino u gameplayu, a i o tome se da diskutirat jer nisu igre za svakog

Da je najbolja, po mom ukusu nije no da mi je među top 10 najboljih ikada, definitivno je.

Niti blizu najbolje, GOW iz 2018 je za mene daleko bolja igra u svakom segmentu!

renda napisali su tocno po kojim kriterijima su se birale igre, cak i ako se ih ni sami nisu pridrzavali kad su radili shortlistu. Ocajno odraden posao, ali garantirano ce se po svuda pisat i debatirat o ovome tako da je cilj postignut.

Mozda bi bila u top 10 kad bi se gledao samo gameplay , i onda je to mozda.

Kao netko tko obožava Dark Souls i sve ostale Fromove igre. Ne. Dark Souls nije najbolja igra svih vremena.

darkfenix Ja sam se recimo morao prisilit da zavrsim GoW. Super je igra da se razumijemo, ali ne znam zasto meni nije bas tako dobro sjela. Meni je recimo Dark Souls bio daleko zanimljiviji i bolji.

Najbolja igra, najbolja glazba, najbolji film ne postoje!

Sve je stvar osobnog doživljaja! Nekome će to svakako biti, dok nekome tko voli post apocalypse ili modern warfare setting, sigurno ne. Kad voliš određeni stil, dzabe ti svi kriteriji. Nemam ni minute u GTA V i RDR2, ali nimalo ne sumnjam da su to vrhunske igre.

Ovo pišem kao zadrti DS fan.

Naravno da nije.
        Već postoji konsenzus na razini cijele igraće zajednice da je najbolja igra svih vremena Bubsy 3D.

To je objektivno nemoguće ocijeniti. Za industriju video igara koja je prevelika od njenog postanka, moraju postojati kategorije.
        Dark Souls kao nositelj titule Third Person RPG igara nekako i mogu sažvakati, ali je stavljati na sami vrh globalne i povijesne umjetnosti i kulture video igara, ne može.

Slažem se da je nemoguće postaviti jednu, pa i 5, 10 igri na tron najboljih, kao i kod bilo kojeg drugog medija. Jer onda moraš uspoređivati igre najrazličitijih žanrova što mi nema baš smisla, a da ne pričamo kako se čak i igre u istom žanru mogu drastično razlikovati.

darkfenix Kak mozes opce arkadni i smješni combat iz GOW usporediti s Souls combatom?

Znaci GOW nije losa igra.. ali combat je jedno 1000 puta gori nego Bloodborne i Dark Souls. Osobno sam vise fan Bloodborne combata nego Dark Soulsa, ali svaka Souls igra ima neuspredivo najbolji combat izmedu svih igra. Atmosfera GoW se ne moze opce uspred s DS i Bloodborneom. Tući istog bosa 10 puta bez da umire ko onaj prvi fight u gow je bilo tolko dosadno. gow nakraju svega jeje stvarno kvalitetna igra, ali nikako u svakom segmentu, jer so combat opce ne moze usporediti..

Bloodborne za mene bi bio jedna od najboljih igra ikad. DS mi nije tolko dobar, niti blizu, ali rekao bi da sigurno jedna od boljih igra. Combat nijedne druge igre ne moze niti prismrditi Souls igrama.

StarFox_N Moram priznati da je meni Bloodborne neusporedivo bolji. Usudio bi se reci da mi je to najbolja igra ikad. Ali postoje jos tu puno odlicnih igra na sasvim drugaciji nacin koje su mi isto tolko drage, zato niti jednu nebi mogao izdvojiti ko najbolju ikad..

GoW ima bolji kombat od skoro svih Souls igara.
          Sekiro je možda tu negdje.

Sue me.

DMC5 također.