Bilo bi interesantno vidjeti što bi se moglo izvesti kada bi se koristio Microsoftov cloud u strateškim igrama. Primjerice, baš SEGA izdaje Total War.
SEGA i Xbox dogovorili susuradnju za tzv. Super Igru, ali ona neće biti ekskluziva
Ako M$ sad krene s time ekskluzivama u svezi suradnje sa SEGA-om, bit ću dosta ljut. Krenuli su s PS5 verzijom zadnje Yakuze, pa sam bio primoren igrati PS4 verziju jer je samo SexBox imao "next-gen" verziju.
U drugu ruku ovo bi bio logičan potez, ali ne i nakon onih glupih izjava o ekskluzivama i kak to šteti gamingu. Ne želim da SEGA ima previše veze s M$ u smislu da moram čekat mjesecima ili godinu dana da neki dobar naslov izađe van M$ platforme.
foggy Krenuli su s PS5 verzijom zadnje Yakuze, pa sam bio primoren igrati PS4 verziju jer je samo SexBox imao "next-gen" verziju.
To nigdje nije potvrdjeno da je Sega imala deal sa M$.
U najgorem slučaju morat ću i ja nabavit taj SesBox
Zar ne uzimas omegalul laptop? Mozes tamo sve igrati, samo spojih na TV i isti ti k.
- Uređivano
Nego s kim je imala pošto je next-gen verzija Yakuze Like a Dragon bila timed console ekskluziva za Xbox konzolu?
maverick Zar ne uzimas omegalul laptop? Mozes tamo sve igrati, samo spojih na TV i isti ti k.
Ili to, da.
foggy nije nikad potvrdjeno od strane M$ ili Sege pa cak ni Sonya. Nemoj donositi zakljucke u koje nisi siguran. Spominje se u nekoliko clanaka da je izglenije da je to Marketing bio samo, sto god im to znacilo, ali ne mozes tvrditi da deal izmedju te dvije kompanije postoji.
Pogoto kad se Yakuza igre prodaju vrlo slabo da bi to M$-u nesto uopce i znacilo. Mislim mogao si igrati ps4 verziju na ps 5 konzoli lol. Kakva crna ekskluziva.
Mislim meni je Y7 ionako dosadno sranje, a bas volim Segu i Yakuza serijal, ali sto se mene tice nije bi moralo na ps5.
- Uređivano
maverick nije nikad potvrdjeno od strane M$ ili Sege pa cak ni Sonya. Nemoj donositi zakljucke u koje nisi siguran. Spominje se u nekoliko clanaka da je izglenije da je to Marketing bio samo, sto god im to znacilo, ali ne mozes tvrditi da deal izmedju te dvije kompanije postoji.
Kakav je to marketing na svoju ruku onda?
Meni nema apsolutno nikakve logike da nekakav "deal" nije postojao, pogotovo da je SEGA ili bilo tko a da nisu M$ i SEGA tako odlučili, iako nema službene informacije (iskreno, nisam ni znao da nije službeno, jer mi kao što rekoh, to totalno nelogično da nije tako). Poanta je da je "next-gen" verzija igre bila samo na novoj Xbox konzoli, kuiš? Tek 6mj poslije je došao PS5 upgrade (ili koliko već).
maverick Mislim mogao si igrati ps4 verziju na ps 5 konzoli lol. Kakva crna ekskluziva.
Pa i jesam da, dok su Xbox vlasnici igrali "next-gen verziju" u isto vrijeme, a ja čekao duže loadinge na PS4 verziji na svome PS5
Jebote next gen. Igra je isto govno na last i curent gen. Eto ti sada!
Ugl nisi u pravu jer ne postoji potvrda. Ako ju nadjes, pobjedio si.
maverick Jebote next gen. Igra je isto govno na last i curent gen. Eto ti sada!
Ugl nisi u pravu jer ne postoji potvrda. Ako ju nadjes, pobjedio si.
Zato je i mećem u navodnike jer su totalno nikakve nijanse u next-gen verziji, ali postoje
foggy evo ti moje predvidjanje. Sega je htjela zamazati oci da ps 5 verzija treba duze jer ce doci sa poboljsanjima, a i imas prakticki dva releasa sto kaze da marketing odradi svoje i stavlja reklame ponovo za ps5 verziju.
Samim time je lako moguce da dobijes nesto vecu prodaju. Nema tu puno mudrosti. Sve se vrti oko love. Da je Xbox imao neki dodatni content jos bi i rekao da su imali deal, ili da nije izasla ps4 verzija. Ovako nema smisla nikakvoga i kazem ti da je Yakuza sitna riba za M$.
To sto je Sony imao deal sa CoD je npr puno veca zarada i ima mi smisla.