Fićo,nakon toga postao si legenda Gameplay foruma
Sjećam se tog događaja.
Zaboravite na “Marka”, ovo je priča kako sam 2006. “kupio” Xbox 360 iz Libanona
Yep, to je bilo legendarno
"lijepo" iskustvo i lijepo ispričano Jesi ikada poslije probao proguglati njegov nick?
Tako sam ja imao situaciju di me tip preveslao za 200ak kn za neku radnu memoriju, čak je išao krivotvoriti uplatnicu
A stvarno, da je samo pitao pa poklonio bi mu ako mu je toliko trebalo a nije imao para
Svi smo na neki način platili školovanje a najslilčniji događaj desio se u slično vrijeme kada je frend "kupio" laptop iz Rumunjske putem IRC-a (to nisi dodao na popis društvenih mreža dostupnih u to vrijeme). Ishod je bio isti a prodavač se više nikada nije pojavio na tom kanalu ili je ali pod drugim imenom. Mislim da se radilo o 600$ tako da si dosta dobro prošao...
jel to haXXor s foruma? nešto mi zvučida je tako bio nick
- Uređivano
Opet si dobro prošao, sreća pa je bio neki Libanonski dj burky.
Mogao si osvanuti u naslovnici jutarnjih novina pod imenom "Anonimni student iz Hrvatske finansira Hezbollah"
yakuza_stinger je je, on je bio.
Flipper kakvo govno jadno, čudi me da Spejs nije pomoću njegovog IP-a našao adresu i sve da mu dođeš u posjet na ravnanje kičme
yakuza_stinger ma ne znam više sjećam li se dobro, ali se Space nešto bojao, ma ne znam. Nije lik ni ban dobio, ali je stvarno nestao s foruma kao munja. U par dana ga nije bilo.
Idemo tako Flip i ja prije puno godina busom na okupljanje forumaša u ZG i odmah nas na kolodvoru dočeka par prosjaka. Naravno da im je dao novca. Takav je naš Flip, dobra duša na forumu i van njega.
Flip, zaslužio si LG OLED i prenesi to i svojoj ženi!
Kak se veli za prolivenim mlijekom ne vrijedi plakati. Nadam se da si iz toga naučio dobro lekciju kako ne valja vjerovat ljudima pa ni najboljem prijatelju gdje god živio jer vrag je u sitnim detaljima.
Tko je dobio ban to me zanima
Dobra vremena naravno,prije foruma, gameplay forum itd itd...
ludi_milesio21 PS2MASTER.
Flipper zezas me dobro on je dosta cesto bio poklopac svakom loncu i u nekom svom svijetu oko mnogih stvari..
Ovo je sve hahahahaahha
Bolje da si ženu kupio iz Libanona.