milicevic87 Moja najigranija igra na PS3. Imala je sve, dobru kampanju, zabavan coop i kompetitivan multiplayer. 60 igrača u onlineu, bez imalo štucanja. Od preko 1000 partija koje sam odigrao, disconnectalo me možda iz njih desetak. Sve ostale su išle ko podmazane. Toliko sam je igrao da sam čak jedno vrijeme u alltime deathmatch-ranglisti bio u top 20. Nadam se da će jednog dana izaći nastavak.
DarkPunisher milicevic87 Resistance 1/2 i Croatian Royal Army sa vođom zvanim @Tuhy, to su bili dani <3
Blitz DarkPunisher tuheljski_gamer ne moze ni kokose do kokosinjca dotrat 😄 Killzone 2, bad company 2, metal gear online.
JoelDrake Znači netko mi editirao Naughty Gods u Naughty Drlogs, haha koja smijurija, ako mu se ne sviđaju njihove igre zaobiđi i ne treba dirati moj post, očito neki neozbiljni moderator se igrao ccc
TITANXIS Nemam uspomena nikakvih osobno kao igrač iz ere PS3 već kao pasivni gledatelj Uncharteda na YT i reko bih da mi je ta igra jedina lijepa uspomena iz PS3 ere. Tako zavolivši taj serijal kasnije i sam sam odigrao kolekciju remastera na PS4.
buz Najbolja mi je bila vjerojatno Uncharted 2, ali najbolje uspomene nosi definitivno Killzone 2. I Haze.
Nexus Previše njih. Stvarno vrhunska generacija koja je uspostavila serijale koje dan danas izdavači milkaju u nedostatku ideje i preuzimanja rizika.
crowizard Gta IV. Stotine i stotine sati multiplayera. Makljaze na aerodromu. Upoznavanje ljudi. Penjanje po leaderboardima u coop misijama. A nakon toga Modern Warfare 2 koji mi je najbolji cod multiplayer bia. Sniper na wasteland mapi i ajmoo.
Tuhy Killzone 2, Top Spin 4, Resistance, čak i Motorstorm, Last of Us, Vanquish, i, naravno, Ninja Gaiden 2 Previše dobrih sjećanja i previše dobrih ljudi koje se upoznalo online 🥰🥰
densetsu The Last of Us kao najbolja na konzoli te Demon's Souls i prva dva Dark Soulsa koje sam prelazio sa starim forumašima.