• Gaming Vijesti
  • Platili smo nekoliko tisuća kuna da bismo igrali Fortnite – sretan prvi rođendan PS5!

Pa za mene je lista sramotna, iskreno. Ali očekivana jer je F2P. Čudi me da Warzone nije u vrhu.
Weky će biti sretan barem.

Ajde da su portali Fort na UE5 kako je bilo rečeno, ali ovako....užas. Opet, znam da se weky neće složiti zbog par više FPS-ova. 😃

p7co pa to treba pitati Epic koji je zadužen za jedno i drugo. 🙂

Očekivana lista generičkih mainstream naslova.

Forknajt ste mogli igrat i na mobitelima.Ušparali bi 5000kn.
    Nadam se da će 2022 god. biti konačno godina sa dobrim igrama.

Flipper Ajde da su portali Fort na UE5 kako je bilo rečeno, ali ovako....užas. Opet, znam da se weky neće složiti zbog par više FPS-ova.

Dosta je to na dotjerano za nextgen.
      Stavili su ray tracing, volumetričke oblake, nove vremenske uvjete, novo osvjetljenje, bolje teksture, 4k rezoluciju, podršku za SSD i Kraken, hrpu featurea novog kontrolera i još hrpu sitnica. I upgrade je bio spreman na day one novih konzola i potpuno bug free.

UE5 je odgođen i stiže s početkom Chaptera 3. Za cca šest mjeseci.
      Jako fino oni to supportaju i održavaju već godinama.

Netko je možda i platio 5 soma kuna za Fortnite i Fifu, al naslov sugerira kao da se na novim konzolama nema kaj za igrat i kao da svi kupujemo / besplatno skidamo samo te najpopularnije mainstream naslove.

Kaj je ipak jako daleko od istine.

Mene čudi da je Demon´s Souls ispred Ratcheta. Ovo ostalo i ne (nažalost), sljedeće godine tu će još pri vrhu biti i remaster GTA V.

Zero Mene čudi da je Demon´s Souls ispred Ratcheta.

Ocito ljudima treba praviti samo sportske igre, remastere, rimejkove, ributove i ono najbitnije kal of djutije...

Tuhy al naslov sugerira kao da se na novim konzolama nema kaj za igrat i kao da svi kupujemo / besplatno skidamo samo te najpopularnije mainstream naslove.

Pa nije Hrvoje izmislio statistiku koju je objavio Sony?

Realno, radi se o besplatnoj igri koja je jebeni fenomem te o dvije igre koje se sa svakom novom verzijom prodaju u milijunima primjeraka, nevezano o kojoj gaming platformi se radi. Plus što su to pretežito multyplayer igre u kojima se provode stotine sati nasuprot 10-30h za singleplayer igre.

Naravno da su to najprodavanije / najigranije, ali naslov sugerira da praktički nemaš nis drugo za nove konzole i da si dal 5k kn bezveze.
          Nije da sve pršti exkluzivama, ali izbor igara je i više nego dobar. Ko tvrdi drukčije, malo jede neke krute stvari.

Tuhy Većina ljudi JE kupila ps5 da igra fortnite jer većina ljudi igra fortnite na ps5.
            Jel ta ista većina kupila PS5 i radi drugih igara? Vrlo vjerojatno. Ali prvenstveno u % najviše igraju Fortnite.
            I naslov sigurno ne sugerira da PS5 nema kaj za igrati.
            Dobro da nisi još rekao da naslov sugerira da je Fortnite najbolja igra za Playstation 5.
            Samo ti još to fali.

Tuhy ma nije mi to bila namjera. Zapravo sasvim suprotno. S naslovom sam htio reći da je tužno platiti toliko konzolu da bi Fort na kraju bio najigranija igra. Pored svih mogućih igara. Možda bi bilo jasnije da sam napisao: "Koji ste k. kupili PS5 da biste na njemu igrali Fortnite?" I dio naslova je kritika na nas konzolaše jer često se kenja PC-ijašima da daju nekoliko tisuća kuna na PC i onda igraju najviše Fort na njemu. Tako da smisao naslova stvarno nije impliciranje da se nema što igrati. Baš suprotno.

Ali kao što si rekao i ja napisao - ima logike da je Fort najigraniji, ali je pomalo tužno. Gaming slavi diverzifikaciju igara i različitih svjetova, pa je prava šteta da su već 10 godina jedne te iste igre najigranije + Fort zadnjih godina. Pa nije ni čudo što sve više devova žele nam prodati live service igre i sve manje SP igara.

Dobro nije posteno ,sve su to igre koje se igraju na runde tako mogu biti vjecne .Dok story SP igre prides i nikad vise neupalis

escoban Pa nitko nije to ni rekao. Samo se konstatira činjenica da je najigranija igra na konzoli a Tuhy izašao iz menopauze doslovno

Flipper Meni je recimo Fortnite super, a na PlayStationu 5 stvarno izgleda lijepo.

Malo me jebete, al oke 🙂

Pa naravno da je najigraniji, bit će na apsolutno svakom sistemu, zna se što je Fortnite u današnjem svijetu.

Makni njega i dobiš kaj dobiš... Ko je ostalima kriv kaj svake jebene godine kupuju svaki jebeni novi nastavak već izlizanih franšiza.

Osobno me lista ne dira ni najmanje, mene se ne tiče na pol posto.