• Gaming Vijesti
  • Čovjek bez kojeg Far Cry ne bi bio ovo što jest napustio je Ubisoft

otišao čovjek jer rade live service model iz Far Crya za 2023/4 Užas, FC bez njega ne bude nikad bio isti više.

Čovjek koji je uništio Far Cry i od njega napravio Assassins Creed s puškama.

maverick
    MOLIM? Os reći da je serijal od originsa otišao na dolje? Daj me nemoj... I po priči i po svemu je AC bolji.
    Jebote čitavj storyline od Cassandre je vrh.

fensisuperstar meni je ac4 najbolji ac i jedna od najdrazih igara uopce. Ove rpg gluposti i preogroman svijet nisu moj djir. Odyssey sam morao ugasiti nakon par sati. I bas me boli briga za story u igrama lol, moraju biti zabavne. Deal with it!

Kad sa pajdasima odem na otvoreno more, zapuse vjetar i lole zapjevaju ovu stvar

jebo sve ostalo...

I u Odysseyu voziš brod, baš siječem pirate po pola kao Fensi na panju na dijelove od 20cm. Najbolji dio igre.

Heat znam, ali setting i sve ostalo je meni bolje u 4. Vozis brod i u 3 i onom spin offu pa to nista ne pomaze. Sve se mora pogoditi. A i volim samarati one mundire po karibima ala komandant mark i blek stena.

Nazalost onaj astergo ili kak se vec zove je u ac4 najvece smece na svijetu i pokvari mi raj koji imam u igri i pretvori ga u pakao svaki puta kad me primora na to govno.

Heat samo da ubi vise dovrsi taj skull and bones ili barem neki novi trailer izbaci, ali bojim se da je taj brod vec odplovio. Steta...

Uvijek je neka drama dok neki važan senior zaposlenik ode, no u današnjem svijetu biti u jednoj tvrtki 10 godina i duže je iznimno puno. Čovjek se valjda zasitio rutine i hoće realizirati neke svoje nove ambicije i planove što je u korporacijama vrlo teško. Sigurno neće Ubisoft prepustiti vodstvo neiskusnoj osobi, tj. vjerojatno će serijalu dobro doći neki svjež pogled i dorada postojeće formule.