Čovjek bez kojeg Far Cry ne bi bio ovo što jest napustio je Ubisoft
otišao čovjek jer rade live service model iz Far Crya za 2023/4 Užas, FC bez njega ne bude nikad bio isti više.
OverHypedG pa tak je i ACu bilo pa su donijeli novog art directora u ac origins i eto. Bolji acovi neš ti
Čovjek koji je uništio Far Cry i od njega napravio Assassins Creed s puškama.
fensisuperstar bolji moj drek...
maverick
MOLIM? Os reći da je serijal od originsa otišao na dolje? Daj me nemoj... I po priči i po svemu je AC bolji.
Jebote čitavj storyline od Cassandre je vrh.
- Uređivano
fensisuperstar meni je ac4 najbolji ac i jedna od najdrazih igara uopce. Ove rpg gluposti i preogroman svijet nisu moj djir. Odyssey sam morao ugasiti nakon par sati. I bas me boli briga za story u igrama lol, moraju biti zabavne. Deal with it!
Kad sa pajdasima odem na otvoreno more, zapuse vjetar i lole zapjevaju ovu stvar
jebo sve ostalo...
maverick Deal with it!
I u Odysseyu voziš brod, baš siječem pirate po pola kao Fensi na panju na dijelove od 20cm. Najbolji dio igre.
- Uređivano
Heat znam, ali setting i sve ostalo je meni bolje u 4. Vozis brod i u 3 i onom spin offu pa to nista ne pomaze. Sve se mora pogoditi. A i volim samarati one mundire po karibima ala komandant mark i blek stena.
Nazalost onaj astergo ili kak se vec zove je u ac4 najvece smece na svijetu i pokvari mi raj koji imam u igri i pretvori ga u pakao svaki puta kad me primora na to govno.
Uvijek je neka drama dok neki važan senior zaposlenik ode, no u današnjem svijetu biti u jednoj tvrtki 10 godina i duže je iznimno puno. Čovjek se valjda zasitio rutine i hoće realizirati neke svoje nove ambicije i planove što je u korporacijama vrlo teško. Sigurno neće Ubisoft prepustiti vodstvo neiskusnoj osobi, tj. vjerojatno će serijalu dobro doći neki svjež pogled i dorada postojeće formule.