• Gaming Vijesti
  • Gran Turismo 7 imat će najviše dijelova za tuniranje u povijesti serijala

Najbolja vožnja ikada. Nadam se da će konačno na PC, kupili bi ju milijuni.

U, to će biti jebeno. Ako odu dovoljno u širinu da možeš radit engine swap,hjao
Ili nedajbože race modifikacije hoho

yakuza_stinger Sve može osim seljo-beljo modifikacija poput neonki i led diodica. Imperativ je da se ta granica neukusa ne prijeđe i očekujem da to PD ispoštuje.

Zero ja nemam niš protiv tog. Još ne zaboravi suspenziju s kojom si mogao čak i skakat u NFSU2.
      Ali kad bi tog bilo, onda bi očekivao da ima se imaju eventi kao što su Touge ili Wangan midnight utrke, a ne vjerujem da će GT ikad ići u tom smjeru.

foggy ne lazi! Ti to neces ni igrati.

Naigrao sam se GT Sporta uzduz i poprijeko, stotine sati, i na kraju, tesko je objasniti kako, shvatio da smo si ja i voznje dobri i da vise nemam potrebu za ovakvim igrama, ali respektiram njihovo postojanje.
      Gledam videe Forze Horizon 5, slike, sve ljepo, sve pet, a ne mogu opisati koliko me ne zanima igra i isti vibe imam sa svim voznjama.
      Mozda bi neki novi Outrun mogao probuditi iskru zelje u meni, ali najavu novoga vjerojatno ionako necu doziviti...

maverick foggy ne lazi! Ti to neces ni igrati.

Pa vrlo moguce, ukrotio sam GT3 i 4 100%, dalje nisam probavao. Forzu 3 jedino, nekad davno V-Rally and other shits.. Videcemo, ili ne 😃