Meni je ovo najbolja Marvel igra. Bolja od Spidermana koji je igrao na potpuno sigurnu assassins creed/arkham formulu.
Recenzija | Marvel’s Guardians of the Galaxy
Linearno ce uvik bolje bit od openworlda
Btw
DualSense i nije previše iskorišten, a nisam osobno ni čuo neke posebnosti 3D zvuka.
Imaju dva dijela igre koja zanimljivo iskorištavaju ove tehnologije.
DualSense je jako zanimljivo iskorišten u jednoj dionici igre gdje je grmljavinsko nevrijeme, gdje se intezitet grmljavine savršeno poklapa s vibracijom kontrolera. Baš daje dobar osjećaš što će sve biti moguće u budućim igrama.
Odlična primjena adaptive triggera je full lock sve do malog zelenog polja za cooldown. Jako dobro izvedeno.
Zvuk mi je bio odličan u jednoj dionici gdje razgovaraš s posadom preko stakla, pa sve zvuči onako, realistično prigušeno. Ne znam jel to taj novi 3D zvuk ili samo pametno planirano snimanje, ali zvuči vrhunski i baš nextgen. Nisam to još čuo u igrama, ne tog intenziteta.
Ne zanima me Marvelov univerzum al ovo će se odigrat na nekome popustu,baš zbog humora.Spiderman nisam odigrao do dana današnjeg niti namjeravam.
https://howlongtobeat.com/game?id=72584
15-20 sati max za kompletiranje...igrat će se kad bude na debelom popustu.
- Uređivano
Ja sam na 26, chapter 12, ima ih 16 tak daaa, ono, recenzenti stave na easy i prolete kroz igru, ali opet nisu ni svi ko ja da se guram u svaki kutak, a i slazem se treba podrzat ovakve igre koje svi hocete i kukate kak ih nema dok su na debelom popustu
Odem u kino s burazom gledati Dinu, karte + zdrave kokice + još zdravija cola, cca 130kn - 150kn za 3h zabave.
Svejedno, ići ću opet.
Ne kužim to vrednovanje igara prema broju sati za odigrati.
- Uređivano
Neočekivano dobra igra. Pri kraju sam i želim je po završetku još jednom proći. To mi se rijetko kad događa, pogotovo s linearnim igrama. Vrijedi svake kune.
Deadwalker Ne kužim to vrednovanje igara prema broju sati za odigrati.
Ne cijenimo svi sve jednako. Iako je cijena igre na cdkeys bila 45 eura za tu cijenu očekujem puno dulju zabavu. Toliko sam spreman izdvojiti za multi igru koju ću igrati par godina, ne za SP naslov koji ću odigrati dva puta. RDR 2 sam platio 35 eura i napravio 200 sati igranja, tu je i multi za daljnje igranje. Valhallu sam platio isto toliko i napravio 120 sati igranja i imam još ekspanzije itd.
Cijenim dobre linearne SP igre, ali ne toliko. IMO.
Pa normalno igram, mozda se i pauza racuna, znam ih imati po sat-dva