• Gaming Vijesti
  • Rezime noćašnjeg PlayStation State of Playa: Nova PS+ igra poput Among of Us, simpatični Little Devil Inside, novi Star Ocean…

Čak nije loše mene baš zanima Karting igra , rekao bi da mi je baš odlična ✌️

Besplatni Bugsnax DLC

Giphy - I Love You Reaction GIF by Demic

Opet pušing rođo. Jedino mi ova zadnja izgleda zanimljivo.

Zaboravil sam uopće gledat.

I bolje, tih 20 min mi nitko nebi vratio

herc

Nadam se da ne

@Tuhy

Šta fali KOF-u, Star Oceanu, Little Devil Insideu, Death's Dooru? Nisam siguran dal sam vidio ofdi da je neko hvalio Death's Door jer je igra bila najavljena za Gamepass ak se dobro sećam, al sad kad dolazi na PS4/PS5 ne valja jer je bilo prikazano na SOP-u. Moram provjerit. To je smešno, ali i licemjerno, jel

PS2MASTER

Samo pitanje...
    Koliko mjesečno dobiješ od Sony kompanije? Ako nije cca 4000 eura onda ga jebi... Jer toliko skakat i branit nešto a ada nemaš neku profit od toga je bolesno.

Na svaku vijest i komentare koji se tiču PSa, pogotovo ako su negativni se kačiš kao k.rva na k.rac

doktor1 Samo pitanje...
      Koliko mjesečno dobiješ od Sony kompanije? Ako nije cca 4000 eura onda ga jebi... Jer toliko skakat i branit nešto a ada nemaš neku profit od toga je bolesno.

Na svaku vijest i komentare koji se tiču PSa, pogotovo ako su negativni se kačiš kao k.rva na k.rac

A ke se ti kačiš ak te konzole uopće ne zanimaju?
      Po meni je više bolesno srat bez razloga, pogotovo negativno. Zbilja šta fali igrama koje sam naveo?? Ljudi će to igrat. Foggy će sigurno pisat recenziju za Star Ocean. Nećemo bit licemjerni, jel. Sebe ne vidimo kak seremo, druge vidimo kak seru, jel. Imaš pitanja i dalje?

PS2MASTER Šta fali KOF-u, Star Oceanu, Little Devil Insideu, Death's Dooru?

Ne znam dal im nekaj fali, al zaboli me lijevo jaje za te igre, ne zanimaju me, niti bi tak nekaj trebalo posebno predstavljati na takvim "eventima".
      Ima dovoljno igara za 2022, nema straha, al ovakvi SoP-ovi su bezvezarija i nemaju smisla.

Ovo za licemjerje me ne tangira, ne znam dal je Death's Door uopće ikad spomenut na ovom forumu, ne znam kaj se uzbuđuješ oko takvih gluposti.

Tuhy Ovo za licemjerje me ne tangira, ne znam dal je Death's Door uopće ikad spomenut na ovom forumu, ne znam kaj se uzbuđuješ oko takvih gluposti.

Jako je bitan Death's Door jer je bio ( ne znam jel je i dalje tam ) il će biti na GamePassu, jel. Al bilo je hrpa članaka o tome. :/ Moram provjeriti dal je tamo. Upravo zato jesu takvi SOP-ovi za prezentiranje ovakvih igara. Ak mislite samo da SOP mora biti za igre AA i AAA produkcije, onda ne znam u kojem svijetu živite. Kena je bila predstavljena na SOP-u. Vidim da je dobro prošlo, jel. E upravo zato trebaju SOP-ovi za ovakve igre. Rekoh, @foggy će sigurno recenzirat Star Ocean, jedva čeka na to. Garant će igra dobit solidnu ocjenu i eto, živio SOP za predstavljanje ovakih igara.

Najbolje bi bilo onda da sami napravimo neku igru (bilo kojeg žanra) i neka svatko od nas doprinese svojim udjelom i nadam se da ćemo konačno svi do jednoga biti zadovoljni sa nekom igrom, pa onda nek drugi seru po "našoj igri", hehe!

Rezime=sramota od prikaza igara koje me zanimaju ravno 0%.Izgubih 20 min života.

Meni je presmiješno što se nakon svakog State of Play eventa pušta tolika žuć.

Ovi eventovi nisu ni namijenjeni da predstave nešto veliko i novo. Više im služe za nekoliko manjih igara ili kao nekakav update/preview već najavljenih igara. Bilo first party ili third party.

Ono, svaki puta "Shawn vrati se" "Jack vrati se" "Sony propo' " i slično.

Ono sredite se. Pa neće Sony najaviti novu AAA ekskluzivnu igru na NIKAD hajpanom SoP eventu koji traje 15-ak minuta, osim ako oni kažu suprotno. Uostalom svaki puta i napišu što možete očekivati od eventa i opet iste reakcije.

Presmiješno.

Nexus Ovi eventovi nisu ni namijenjeni da predstave nešto veliko i novo. Više im služe za nekoliko manjih igara ili kao nekakav update/preview već najavljenih igara. Bilo first party ili third party.

Ovo se slažem. State of Play je jedna glorificirana TV reklama.

Al nemreš krivit ljude koji su očito ogorčeni sa Sonyevim poslovanjem u zadnje vrijeme.
            Ljudi znaju kaj hoće, a primarna zadaća kompanije je zadovoljit svoje tržište.