Tesko da ista moze bit lose kao petica, i onda prikazu ovo svemirsko skakanje i letenje okolo po genericnom open-worldu u stilu akcijskog rpga... Ma uzas. Sta se desilo s ovim serijalom nakom dvice samo nebo zna

Zašto?
Jednostavno se ne mogu prestati pitati zašto! Zašto SE gura ovaj serijal toliko kada je zadnja (jedva) dobra SO igra bila trojka za PS2?

Ovaj plavi lik ima tu odvratnu baby facu, izgleda kao da su neku raščupanu, staru kefu zalijepili dječjoj lutki na glavu i dali joj muški glas.
Možda sam u krivu, ali očekivanja su mi nikakva.

Odmah skontao da se radio o star ocean igri i nisam se ni najmanje ponadao necemu dobrom.
    Sto je zalosno.
    Nekako mi se cini da je i bolje tako.

kabegami Priznam ti tricu ali i ona mi je već bila pogrešan smjer serijala. Taj prijelaz nakon dvice je totalni promašaj po meni, krenuli su u te neke "vece" svjetove i sve im je genericno as fuck. Ajd, combat je dobar.

Da hahaha, lik je Motley Crue wannabe.

foggy
      Trojka je već zabrazdila sa svojim glupostima, generična, užasan dizajn likova, jako slaba priča ali combat je vrh, baš ultra zabavno pa joj dajem prolaznu ocjenu.

kabegami Da, slažem se. Općenito jako volim fajt u SO igrama, od prvog do 4. (5. ne mislim igrat)

foggy Da hahaha, lik je Motley Crue wannabe.

Ne znam kaj se buniš, jebeni ratnici!

Giphy - motley crue looks that kill GIF1.

Nikada nisam igrao niti jedan Star Ocean.
        Ovaj prikaz je nešto najgeneričnije i najdosadnije što sam vidio u dugo vremena.