• Gaming Vijesti
  • Kupujete li ili preskačete GTA Trilogy: Definitive Edition?

GTA5 je meni bila prva igra iz GTA serijala koju sam igrao tak da meni bude do jaja ta trilogija.

Već dugo nisam, ali jebeš mi sve ako ovo neću piratizirati. U biti samo želim pokrenuti igre iz nostalgije i malo divljati gradom...i poslušati soundtrack Vice Cityja.

TITANXIS GTA5 je meni bila prva igra iz GTA serijala koju sam igrao tak da meni bude do jaja ta trilogija.

Kao da kažeš, Mustang mi je bio prvi Ford koji sam vozio, pa će mi Fiesta iz 92.-e biti do jaja.

Pricekat cu gameplay videe, ali prilicno sam siguran da kupujem. 3 i VC su jedini GTA-ovi koje nisam igrao, a SA mi je uvijek bio fenomenalan.

Za sada preskačem. U nekoj sam fazi gdje je vremena za gaming premalo pa ću to vrijeme radije potrošiti na igre koje nisam odigrao.

Definitivno preskačem

Giphy - Joke Drums GIF by Bax Music

60 baksa za igru koja je izrasla prije uhhh vremena i gdje su minimalni pomaci , ne hvala .....

Kupit ću sigurno jer volim te 3 igre, ali definitivno ne za više od 30$ koliko je ovo moralo koštati

buz Isto i za mene vrijedi. Prema viđenom (ok, nije puno viđeno, ali i dalje), 60€ mi je previše. Čeka se popust, do tada ima igara.

Ja se uopće ne sjećam da sam igrao ove igre tako da bi meni bile nove. Gta 5 mi se baš nije svidio. Kakva je usporedba ovih igara i gta 5? Priča i atmosfera?

Pricekajte malo, besplatno će se dijeliti na TPB. Igrao sam samo San Andreas, popriličan broj sati, i samo možda 10% od toga na misije, sve ostalo cheats i zahebancija 👌ah, divne uspomene

Ako bi vec morao, ja bi radije igrao originale verzije, ili Xbox poboljsane, i mucio se s kontrolama nego ovo...odurno mi ovo izgleda, ko Fortnite, trostruki preskok.

herc pa naravno, 99% igara uzimam na popustu. Mislim da mi je dogodine samo Ragnarok day 1

Vjerojatno ću kupiti kad malo padne cijena. Nekih 40€ bi bilo prihvatljivo, s obzirom da nije potpuni remake.

Još se dobro sjećam kako sam otišao u dućan da odem kupiti gta vice city, a nije mi ga htjeo prodati, jer je igra 16+ rating, a meni tada bilo 15 godina. Morao sam čekati da napunim 16 god. 😂

I onda kažu super ti je živjeti u pravno uređenoj državi...

Odigrat će se naravno, doduše, 60 eura mi je malo previše za takav paket nostalgije. Treba vidjeti koliko su kontrole modernizirali i hoće li ona misija s avionom u San Andreasu opet biti pisanje krvi 😃

Tak su ko Apple, evo vam "skoro pa nova verzija" igara. Dobro je da sam kupil to sve već i prije na PS2, PS3 i PS4. Evo, sad mazga kupuje i za PS5. GTA5 kupil za PS3 i PS4... i još digitalnu da imam na PS5. I onda još izlazi GTA5 čisto za PS5. Ja sam ko Apple fan koji kupuje sve kaj mu Rockstar da na pladnju. I da je remaster govno na pladnju evo mene da kupim....e, nećeš proći R(ockstar)azbojniče ovoga puta!