GTA5 je meni bila prva igra iz GTA serijala koju sam igrao tak da meni bude do jaja ta trilogija.
Kupujete li ili preskačete GTA Trilogy: Definitive Edition?
Već dugo nisam, ali jebeš mi sve ako ovo neću piratizirati. U biti samo želim pokrenuti igre iz nostalgije i malo divljati gradom...i poslušati soundtrack Vice Cityja.
Pricekat cu gameplay videe, ali prilicno sam siguran da kupujem. 3 i VC su jedini GTA-ovi koje nisam igrao, a SA mi je uvijek bio fenomenalan.
Za sada preskačem. U nekoj sam fazi gdje je vremena za gaming premalo pa ću to vrijeme radije potrošiti na igre koje nisam odigrao.
60 baksa za igru koja je izrasla prije uhhh vremena i gdje su minimalni pomaci , ne hvala .....
Kupit ću sigurno jer volim te 3 igre, ali definitivno ne za više od 30$ koliko je ovo moralo koštati
Ja se uopće ne sjećam da sam igrao ove igre tako da bi meni bile nove. Gta 5 mi se baš nije svidio. Kakva je usporedba ovih igara i gta 5? Priča i atmosfera?
Pricekajte malo, besplatno će se dijeliti na TPB. Igrao sam samo San Andreas, popriličan broj sati, i samo možda 10% od toga na misije, sve ostalo cheats i zahebancija ah, divne uspomene
Kupujem (na popustu)!
Doce na gejmpas
Ako bi vec morao, ja bi radije igrao originale verzije, ili Xbox poboljsane, i mucio se s kontrolama nego ovo...odurno mi ovo izgleda, ko Fortnite, trostruki preskok.
herc pa naravno, 99% igara uzimam na popustu. Mislim da mi je dogodine samo Ragnarok day 1
Vjerojatno ću kupiti kad malo padne cijena. Nekih 40€ bi bilo prihvatljivo, s obzirom da nije potpuni remake.
Još se dobro sjećam kako sam otišao u dućan da odem kupiti gta vice city, a nije mi ga htjeo prodati, jer je igra 16+ rating, a meni tada bilo 15 godina. Morao sam čekati da napunim 16 god.
I onda kažu super ti je živjeti u pravno uređenoj državi...
Odigrat će se naravno, doduše, 60 eura mi je malo previše za takav paket nostalgije. Treba vidjeti koliko su kontrole modernizirali i hoće li ona misija s avionom u San Andreasu opet biti pisanje krvi
Tak su ko Apple, evo vam "skoro pa nova verzija" igara. Dobro je da sam kupil to sve već i prije na PS2, PS3 i PS4. Evo, sad mazga kupuje i za PS5. GTA5 kupil za PS3 i PS4... i još digitalnu da imam na PS5. I onda još izlazi GTA5 čisto za PS5. Ja sam ko Apple fan koji kupuje sve kaj mu Rockstar da na pladnju. I da je remaster govno na pladnju evo mene da kupim....e, nećeš proći R(ockstar)azbojniče ovoga puta!