Na 10. godišnjicu Skyrima. I taj Rockstar je propao ako misli da će nešto moći prodati na dan kada Veliki Todd slavi novu verziju najbolje igre svih vremena.

yakuza_stinger namjerno su stavili Skyrim na martinje jer samo pijan možeš kupiti remastered remaster remasteriranog Skyrima (iako je Skyrim vrh igra).

Igra izlazi za manje od misec dana a nemamo ni sliku jos 😂

Evo službeni trailer. Čak mi je u redu kako izgleda, vidi se da je modernije, ali opet ima taj feel igara starih 20-tak godina. Pričekat ću da izađe i da vidim kako izgleda gameplay, ali vrlo lako moguće da kupujem onda krajem godine. GTA je GTA!

weky Za cijenu koju su stavili definitivno ne.

Btw, imam jedno pitanje. Jel u redu ovo kupiti i za PS4? Nekako mi se ne čeka da nabavim PS5 pa onda tamo potencijalno kupiti. Jer kao što smo ustvrdili, grafika se nimalo ne može mjeriti s modernim igrama, ali dobro to mi nije toliko važno. Kao ni 4K ili 1080p. Sad samo ne znam kako će se vrtiti 60 fps ili 30 fps, ali opet, ne patim na te stvari. Zapravo ono što me zanima je, mislite li da će PS4 verzija biti gotovo ista kao PS5, pa je onda sasvim u redu kupiti i PS4 verziju?

Izgleda bolje od očekivanog.
    Kompletno novi modeli likova, znatno veći LOD i broj poligona, refleksije a opet su zadržali klasik look.

Ako gameplay prati grafički upgrade ovo bude odlično.

pravednik Slazem se. Ako dorade gp biti ce prva liga. Jedva cekam igrati trojku i vice city.

weky Apsolutno se slazem. Na traileru izgleda uzasno, ne vidim razlog da igram ps2 igre u 2021.

prayer kvaliteta se placa. Radije cu dati 60€ za ovu tilogiju nego 70€ za remaster ps4 igre na ps5 ala cusima.

master_x jbg ja mislio i ti o cusimi. Gta V mi je tak i tak sranje. To sam odigrao na ps3 i ne zelim tu igru ocima vise vidjeti.

Nit me zanimalo prije trailera, nit me zanima nakon njega.

Volim remastere i remakeove, al ovo me uopće ne vuče