wooddiebone Holland nema 5% Drakeove karizme ovdje. Inače je vrhunski glumac. Nadam se da čuvaju to za film.
Nexus wooddiebone Holland je od početka loš izbor za Drakea. Ono, uopće ih ne možeš povezati. Izgleda ko neki dječarac koji radi cosplay Drakea, a ne Nathan Drake kakvog znamo. Inače, iznenađujuće dobar trailer. Bit će to korektno.
wooddiebone Nexus Zapravo, u Spider-manu mi ima kompatibilniji karakter za Drakea nego tu. Al vidjet ćemo.
greyback Ova muzika totalno odudara od atmosfere u igrama. Holland mi osobno nikako nije legao, a vjerojatno ni neće. Whalberg ima potencijala, ali ne razumijem zašto mu nisu mogli staviti jebene brkove po kojima je Sully prepoznatljiv. Možda zbog nekog glupog klišej efekta u kojem će se na samom kraju filma teatralno pojaviti s brkovima.
wooddiebone greyback Ajme da. Kolko bi muzika popravila Uncharted doživljaj. Ja očekujem da će bit u filmu. @TITANXIS Ja obožavam mumiju. Ucharted je definitivno vuko dosta utjecaja odande.
Sterlok Ruben Fleischer osim prvog Zombilenda nije snimio dobar film tak da ne očekujem nekaj spešel.
TITANXIS To meni ovak izgleda ko onaj film o mumijama sa Brendanom Fraserom zajebancija od filma a doduše i igra je bila onak šaljiva i neozbiljna. Nije loše ali zbog tega filma nebi išel u kino ali kad dođe na tv za jedno 5 let onda bu ga supač pogledat za blagdanske dane.