• Gaming Vijesti
  • Microsoft nije zadovoljan rastom Game Pass pretplatnika, brojka je znatno manja od očekivanog

Sad mi je srce na mjestu. Tako treba. Malo će ove Xdečkiće koji žive u zabludi spustit na zemlju u vezi Gamepass-a.

Zašto bi ti srce bilo na mjestu? Kakvu ulogu tebi to igra u životu?

Možda bi imali i više da uvedu službenu podršku za veći broj regija.

Bez obzira kolko pretplatnika GP ima to je i dalje najbolji i najisplativiji model za gamere na tržištu. Doći će oni u pozitivu, samo polako.

Uz službenu podršku za HR bila bi to solidna gameteka...osobno puno više volim kupiti igru na debeloj akciji i igrati ju kad poželim, nekada i za par godina, nekada reprizirati za 5-6 godina. Znam da ju imam.

Nisam opcenito fan tih glupavih servisa na pretplatu i streaming(PsNow) tako da mi je takodje jako drago da im neide po planu kako su ocekivali. Fizikalija all the way!

Sterlok nekada i za par godina, nekada reprizirati za 5-6 godina. Znam da ju imam.

Tko to radi? Igre potpuno zastare za 2-3 godine.

darkfenix Ako si Ps Now naveo u svrhu usporedbe sa Game Passom onda se nemoj ni trudit. Ps Now je smece, Game pass je vrhunski servis. Ukratko.

biver Naveo sam ga u svrhu kao primjer neposjedovanja softwera/igranja necega kad mi se digne ona stvar, a ne kad mi oni kazu ili onog sto mi nude...meni takvi Gamepass/PsNow i ostali servisi netrebaju u zivotu. Sto zelim imat to si kupim fizikalno...

weky
                  ili 2011.

darkfenix Mislim da je weky bio klasicno sarkastican tim postom,zafrkava te

Nije, misli ozbiljno.

Goblinz Bar ih uvijek mogu prodat jednog dana ako mi dojade.,dok ti to ne mozes. A dosta igri, pogotovo za PS3, je otisla cijena gore..recimo Lolipop Chainsaw koji sam kupio pretprosle godine za nekih 15 eura, sad je 116eura na Amazonu.de., znaci mogu jos i dobro zaradit.

darkfenix Osobno bez uvrede bilo kome, tko kupi Lolipop chainsaw za 116 eur je osoba koju treba udaljit iz socijalnog kruga jer je opasan i za sebe i za druge.