Ajde Ubisoft molin te ko gospu sinjsku nemoj i ovaj serijal usrati.

Usrat će.

Sam Fisher je omatoreni jarac.
Reboot ili remake prvih dijela.

Zasto mora biti Sam u glavnoj ulozi uopce? Otkako nema Ironsida to ionako nije isti lik kao prije.
Sere mi se od ributova i mejkova. Radije bih onda da pokopaju francizu altogether.

Ubisoft je božanstvo.

Bit će open world garantiram.

Splinter Cell Wildlands.

Pravi Splinter Cell naslov čekam još od Chaos Theory.Znači 16-ak godina.Ajde Blacklist je bio donekle dobar.

Meni je Conviction bio jeben.

Nije Splinter Cell uopće, al je Jack Bauer skroz.

Stealth kao žanr je izgubio čar od kad svak igra ima stealth sekcije.
Eventualno da naprave return to form kao Hitman.

wooddiebone Conviction je baš smeće od SC igre sa automatskim označavanjem i ciljanjem protivnika i onim glupim ispisivanjem objectiva po zidu,podu,nebu itd.Neuvjerljivim mrakom i glupom pričom.Arkadno do bola.To mi je uvjerljivo najgora SC igra.Čak je i Double Agent bolji od te igre.Sa Blacklist-om su popravili stvar iako je ostalo nekih arkadnih djelova.

master_x

Ne bi rekao da je smeće.
      Kao Splinter Cell igra je loša, ali u kontekstu priče serijala i stadija u kojem je Sam u tom periodu, apsolutno funkcionira.
      Igre na žalost teško podnose takve promjene.

Ako rade novi, ja bi volio soft reboot.
      Pomladiti Sama i ne brinuti za konzistentnost sa OG serijalom.
      Robustan, a dubok gameplay, dobra priča sa realnim stakeovima i vizualni imidž prve tri igre.

Bez obzira što Ubisoft forsira open world pristup u dizajnu igara, mislim da je koncept igre do 4. nastavka za današnje pojmove poprilično zastarjela formula.
      Ja bih na njihovom mjestu išao na tržište s tim IP-om u Blizzard stilu - remake Chaos Theoryja (za 4 godine bit će 20 godina od izlaska igre što je taman prilika za tako nešto) i potpuno novi gameplay koncept, bio to open world, otvoreniji leveli Hitman style ili nešto drugo s novim protagonistom. Eventualno da uspiju dobiti Ironsidea da bude kao "šef" novom protagonistu i javlja mu se usred misije, to bi bilo fino.

Ja ne mislim da je zastarjela formula.

Ima zastarjelih mehanika, ali sama formula je rock solid.

Uz par quality of life poboljšanja, klasična formula bi rasturala.

wooddiebone Stealth kao žanr je izgubio čar od kad svak igra ima stealth sekcije.

S ovim si pogodio točno u srž problema.

Postao sam prezivcan za stealth.