Picek Mislim da je skakanje uvedeno ranije da ne bi bilo takvog gušta traženja prečica i sl. Kad se sjetim koliko je bilo situacija gdje vidim neki ring, a ne mogu do njega jer ne mogu skakati te je trebalo proći dosta vremena da dođem okolnim putem do njega i to je nekako čar Souls igara.
biver Picek Slazem se, nisam nimalo sretan zbog skakutanja, sumnjam da ce biti lose, ali dio cari se tu odmah gubi.
Picek biver čak ni ne mora biti loše jer se radi o open world igri i malo drugačijem pristupu gdje vjerojatno neće biti potrebe za traženjem shortcutova kao u prijašnjim Souls igrama. Inače mi je skakanje sasvim normalno u igrama no u SOuls igrama uopće nije falilo.
Zero Ako je skakanje iz trka isto skakanje, onda da, imali smo to i prije u DS serijalu. I nije uopće puno značilo. Rolanje je već puno smislenija mehanika, zajedno s equip loadom.
Centurion Nekako mi se cini da ce skok element biti jako bitna stvar u borbama protiv glavnih bosova.
Zero Da, nakon Sekira možda im i ovdje budemo skakali po glavi. Doduše, sudeći prema traileru, to bi mogla biti samo ona donja.
viper89 WTF lol skakanje je u soulsborne vec 10 godina a "pravo pravo" je u sekiro vec bilo ubaceno (sto ovo izgleda copy paste)
StarFox_N To što nije bilo skakanja ( osim ako nisi u sprintu) nikada nisam vidio kao nedostatak. Dio game designa.