renda Pa na ovom forumu na zalost moras tak napisati jer tu svaka "kritika" na neki studio koji nije sony se odma ide napadati sa izrazima koje sam upotrijebil
Nisam rođen jučer. Opet izigravaš žrtvu bez da te itko napadao. Da bi stvar bila bolja, odmah nakon toga napišeš ovo...
I sada ću ipak potrošiti više vremena nego što bih trebao jer mi vrag ne da mira.
ali pocelo je, ovo je samo pocetak, nije se m$ preko noci promjenil
Microsoft je takoreći preskočio generaciju. Otkad je Spencer na čelu, pripremali su se za ovu generaciju ulaganjem u Game Pass, akvizicijom developera i izdavača i pripremajući toliko raznoliki katalog igara da doslovno svatko može pronaći nešto za sebe. Nigdje do sada, pa tako ni pri ovom odlasku, nije niti procurilo da postoji nekakvih konflikata između Microsofta i tvrtki koje se nalaze pod njima. To puno znači u vrijeme kada sve procuri i do godinu dana unaprijed.
Nadalje, zbog odlaska jednog čovjeka s direktorske pozicije, odmah se zaključuje da nije došlo ni do kakvih promjena, prije nego što je Arkane uopće izbacio neku igru na tržište financiranu od strane Microsofta, prije nego što je Microsoft, takoreći, išta izbacio na tržište od silnih najavljenih igara. Odmah se zaključuje da nije došlo do promjene i ulazi se u raspravu s fatalističkim stavom.
a ovo "idem probat nove stvari" je stara skola izlike
Onda pretpostavljam da ćeš istu stvar reći i za Raphaela Colantonija, jednog od dva team leada u Arkaneu koji je prije nekoliko godina napustio studio, želeći se fokusirati na "nove stvari". Ta se nova stvar zove Weird West i ubrzo izlazi na tržište.
vjerojatno nemaju vise slobodu kakvu su imali
Ponovno, ne znam otkud ovakav zaključak. Pogotovo jer ne znaš ni kakvu su slobodu imali prije akvizicije.