Hehe, internet ratnici. Sramotno.
Ekipa bombardira Death Stranding: Director’s Cut lošim recenzijama
Wekyeva armija.
- Uređivano
A možda je i igra loša....a možda ne voli svatko biti poštar.
Igrao sam igru kratko kod kolege no nakon 10-15min sam shvatio da nije za mene, djelovala mi je dosadno i zamorno. OK, možda sam joj trebao dati priliku, odigrati malo više, ali halo efekt nije bio pozitivan. Mislim na prvu verziju, ne Director's Cut.
- Uređivano
Pa igra je užasno dosadna. Stvarno ne znam zašto ovo ima tako visoke ocjene i mišljenja kao da je neko remek djelo.
Mene još više zanima kada joj jedan portal dadne ocjenu 90+
@Fenix će vas sve verbalno poispljuskati za bogohuljenje
- Uređivano
A jeste možda razmišljali o tome da se nekima igra i sviđa? Tu vas većina nije niti odigrala igru. Naravno da Kojimu ne treba štovat jer stvarno nakon MGS-a 4 tu nema mesa i još zna bit umišljen, a stvarno ide u krivom smjeru.
Kao što rekoh, ja sam našao svijetle točke u igri i uživao u njima, kao što i MGS V ima svojih svijetlih točaka.
ja je igram treći puta. 2 puta na ps4 i sad na ps5 . igra je sasvim ok.
Poštar Remastered nije uspio.
Odigrah basic verziju , uzivao. Soundtrack je bomba , opustajuca igra. Ne svida mi se u directors cutu sto je puno olaksano putovanje. Katapulti , onaj robot kaj te nosi naokolo, jet jebeni pack.... Bolje da je samo jos misija stavio. Mislim znam da imam opciju ne koristit to, sad me podsjeca na one "idle" mobile igre...