Kako su mi ovo Biuka i Livaju napravili,sad cu popizdit!
Pogledajte kako izgledaju Hajdukovi igrači u FIFA-i 22
Jednom jednom ispada da je FIFA jedan veliki FAIL !!!
Toliko potencijala a očajan gameplay budem odmah prodao igru , a tek igrači Dinama i Hajduka
Ljudi doslovno copypastaju prosle igre ,i opet su toliko lini napravit sve igrace kako spada.Al ok ocekivano u Fifi igrace lige 5ice nisu voljni napravit detaljno kamalo nase jebivjetre
Haha...ma Livaju je trebalo u trepavicu napravit kako valja
HideooKoojima Da, čim je malo teža igra, gameplay je očajan. Ova fifa je atomska fizika za prošlu u svim pogledima. Gameplay je konačno usporen tako da nema jurcanja. Možeš graditi napad. Zadnja linija konačno drži formaciju tako da ih je teško probiti. Pregršt lijepih animacija. jedino što mi smeta je to što su opet mijenjali tipke zaa pojedine finte i sada opet uči sve ispočetka. Igra ima potencijala.
escoban Ovogodišnji gameplay nema veze s prošlogodišnjim. Svaki bitniji igrač u igri ima realnu facu. Logično je da nisu skenirali igrače dinama i ajduka jer im to neće podići prodaju na ovim prostorima a povećat će troškove igre. I ovako su svi zadovoljni. Inače, jebe mi se kakvu tko ima facu kada svi igramao s kamerom s vrha stadiona. Bitnije je da su pogodili ponašanje pojedinih igrača tako da kada primi loptu znaš s kim igraš. Naravno to se opet ne odnosi na igrače ajduka i dinama. Previše posla za nikakvu zaradu.
- Uređivano
boja1964 ma uvik iste price , najkasnije za 2 miseca ce ubrzat igru i bit ce kao prosla! i ne nije previse posla jer je vecinu igraca jednostavno kopiralo, to sta nam prodaju iste stvari sa novim nazivima neznaci da rade nesto
i nadam se da ce igra online napokon bit jednaka kao offline , jer online igra djeluje puno brze i arkadnije
boja1964
Nema to veze s težinom već da je gameplay uzas nema veze s nogometom samo funte radiš i eto gola.... Jednostavno meni je uzas gameplay niti malo me vuče iako sam dosta očekivao pa ide prodaja CD jednostavno c/p od prošle godine uz bolju grafiku i animacije , a sve što je bitno je
boja1964 a bogte poserem se na igru kad igrac okrenut ledima do u milimetar pogada kolegu u noge i jos animacija to sve poprati... Jao jao. Kad ce vise naucit. Ista stvar i u pesu
A igraci niti jedan osim krovinovica (valjda zbog duze kose) ne lici na sebe... Da ih van konteksta pokazu, mislio bi da su sporedni likovi na tribinama