Kao prvo, vec sam naslov nije tocan jer ako vec ides iznositi statisticke podatke onda treba istrazivanje izvrsiti u cjelosti. Naslovom generaliziras rezultate, a oni se temelje samo na tvom vjerovanju i pretpostavkama jer ne mozes biti siguran da bi rezultati bili ovakvi da se u obzir uzme globalno trziste. To je isto kao da kazes da je u HR ove godine bilo 20% vise turista nego prosle, a gledas samo Dubrovnik.
Druga stvar, Downdetector je izuzetno nepuzdan izvor jer se temelji na prijavama korisnika, a ne na stvarnom outage-u i ima milijuna i milijuna ljudi koji nikad nisu niti nece prijavljivati bilo kakve probleme. Sto puta sam i ja sam bas za spomenuti psn isao gledati downdetector jer mi nije funkcionirao servis, tamo nema ni jedne jedine prijave, a ekipa i ja se ne mozemo spojit online ili u party i slicno.
PSN je po istraživanju stabilniji od Xbox Livea, a Steam je daleko najgori
biver Sto puta sam i ja sam bas za spomenuti psn isao gledati downdetector jer mi nije funkcionirao servis, tamo nema ni jedne jedine prijave, a ekipa i ja se ne mozemo spojit online ili u party i slicno.
Jesi prijavio?
wooddiebone
Sto je najbolje jesam, svaki put odem i prijavim
Onda ne znači da Downdetector nije pouzdan nego da previše igraš plejku jer si primjetio prije svih da je PSN pao
wooddiebone
Ne kuzim koja je poanta tvog zajebavanja, ali ajmo rec da te to zabavlja i sve 5. Meni downdetector ne sluzi za sarkazam i kopiranje netocnih statistickih podataka nego za dobivanje informacija iz prve ruke od ljudi koji otprilike u tom trenutku imaju slican problem pa tako mogu vidjeti da to nije moj izolirani slucaj vec je psn u pojedinim regijama ipak down.