Dobra reca, taman ocijena
Recenzija | Deathloop
Vrhunska recenzija! Ljubi majka u celo!
Do ove recenzije me igra uopće nije zanimala.
Weky na aparatima !
Pita frend jesi vidio Dedlup kako izgleda, i recenzije, predobro. Reko nope, vidjecu kad je kupim i zaigram
Nadam se da je na PS5 bolja situacija jer igra stvarno valja. Nije zaslužila da se ne proda.
Neće se to puno prodavat. Arkaneove igre su posebna niša. Nisu za belosvetske jazavčare.
Super recenzija, sad me i zanima igra.
Baš šteta što se slabo prodaje igra je vrhunska, rekao bi da mi je u rangu sa originalnim Dishonoredom. Ovakvi prodajni rezultati značajno smanjuju vjerojatno za nešto slično u budućnosti. Šteta, velika šteta.
Sad znate kak je JRPG entuzijastima
darkfenix Čudan si lik, pogotovo jer si Personu 5 nazvao sranjem. Ne slažem se naravno, niti malo s tvojim izjavama, no ovo nije topic za JRPG pa neću dalje.
PS3 era - dobra fora, to je najgora era bila za JRPG žanr
I najgore od svega, baš je DQ XI totalno stari DQ. Za Tales se mogu složit da je Phantasia bila najbolji Tales, a datira iz SNES ere, pa Destiny 2 na PS1 itd. A ovo dalje, bolje da ne pišeš dalje
Na stranu to što imam draže serijale, no Persona 5 je vjerojatno najbolji i najkompletniji jrpg ikad. Neki se ne mogu otarasiti ružičastih naočala prošlosti.
PhoenixMode Nisu roza naocale u pitanju nego cijeli Shin Megami Tensei serijal mi nikad nije bio dobar,jbg..sta ces.