Dobra reca, taman ocijena👍

Do ove recenzije me igra uopće nije zanimala.

Pita frend jesi vidio Dedlup kako izgleda, i recenzije, predobro. Reko nope, vidjecu kad je kupim i zaigram 😏

Jel kupio tko?
Igra je navodno kompletni fijasko po pitanju prodajnih rezultata.

Nadam se da je na PS5 bolja situacija jer igra stvarno valja. Nije zaslužila da se ne proda. 🙂

Neće se to puno prodavat. Arkaneove igre su posebna niša. Nisu za belosvetske jazavčare.

Super recenzija, sad me i zanima igra.

Baš šteta što se slabo prodaje igra je vrhunska, rekao bi da mi je u rangu sa originalnim Dishonoredom. Ovakvi prodajni rezultati značajno smanjuju vjerojatno za nešto slično u budućnosti. Šteta, velika šteta.

darkfenix Ti živiš ispod kamena? 😃
    Persona 5, Tales of Arise, Neo: TWEWY, DQ XI... Nema ih? Cold Steel serijal (doslovno old skul), Ys igre... ne znam točno šta ti pričaš

foggy I usporedbi sa PS1/PS2, SNES pa cak i sa nekimPS3 jrpgovima to su teska da ne kazem sta...🤷‍♂️

darkfenix Čudan si lik, pogotovo jer si Personu 5 nazvao sranjem. Ne slažem se naravno, niti malo s tvojim izjavama, no ovo nije topic za JRPG pa neću dalje.

PS3 era - dobra fora, to je najgora era bila za JRPG žanr 😃

I najgore od svega, baš je DQ XI totalno stari DQ. Za Tales se mogu složit da je Phantasia bila najbolji Tales, a datira iz SNES ere, pa Destiny 2 na PS1 itd. A ovo dalje, bolje da ne pišeš dalje 🙂

foggy Ni necu, nema smisla s nekim raspravljat tko je s guzicom po pjesku krugove radio dok su se jrpgovi igrali...uzivaj u tom smecu,pusa!

darkfenix Haha, je je, 30 godina JRPG iskustva od SNES ere i pređenih preko 150 naslova je baš guzovima u pijesku bilo 😃 Pusek :*

Na stranu to što imam draže serijale, no Persona 5 je vjerojatno najbolji i najkompletniji jrpg ikad. Neki se ne mogu otarasiti ružičastih naočala prošlosti.

PhoenixMode Nisu roza naocale u pitanju nego cijeli Shin Megami Tensei serijal mi nikad nije bio dobar,jbg..sta ces.