Onak na prvu, kad vidim samo slike, podsjeća me na 3DS igru Fantasy Life. Ta igra mi je bila super, ali je jako grindy i dugačka pa sam odustao jer želim igrat i druge igre 🙂

U pre-releaseu sam ulupao 53h, došao day one patch i ubio mi save. Ajmo iz početka. Sada sam na 48h i nevjerojatno koliko vremena ukrade ova igra.

Icek U pre-releaseu sam ulupao 53h, došao day one patch i ubio mi save

I dao si igri 79? 😃

foggy
      Yap 😁
      Čak bi možda trebala biti 81 zbog zaraznosti. Doslovce ju ne mogu prestat igrat 🙈🙉🙊

Icek Da su mi dali igru koja mi se sjebe s updejtom dobili bi 0/100 od mene.

foggy Pazi sad ovo - do 1.3 apdejta nisi mogao osvajat trofeje, zaboravili ih staviti ili aktivirati. Ofc, nakon apdejta, nisu bili retrogradni već si morao sve iz početka. Tako da mi corrupt save čak I dobro došao 😂
          Ali te dječje bolesti na stranu, podsjeća na Harvest Moon davni, kada si opušteno farmao s mozgom na paši.

Prevelika ocjena
          Ok je igra zabavila me ali dosta mana ima 7/10 i to je mozda nategnuto.
          Fali fast travel, borba je loša, sađenje i vrtlarenje je beskorisno, mapa isto loša.
          Dosta mana baš joj fali poliranja ali me na kraju zabavila tih nekih 30 h koliko mi je tribalo za platinu

Miro 30 h koliko mi je tribalo za platinu

Da li su trofeji za oružje, skillove i questove misaabilni?

foggy
              U prvih 50h nisam ni mogao otključati trofeje kad nisu ni bili omogućeni u igri 😃
              Ostala mi još 3 samo - sve magije te svi weapon skillovi.
              @Miro Za njih moram škrinje sve otključati ili kupiti baš sva oružja? Ili oboje 🙁

Icek
                Sve škrinje plus story ti daju weapon skill
                A magije klasicno skupi materijal i kupuj
                Na pocetku san skuzio da stabla dropaju amber koji se prodaje za 1000 sa time mozes sto oces
                Po meni je to bug da takav materijal koj nije rijedak drop ima takvu cijenu

Miro Dakle preostale škrinje pronaći i platina je tu, wuhu

😂
                  🤦🏻‍♀️
                  1 / 2
                  EDIT: Ostale mi bile doslovce 2 škrinje in plain sight Platinirana igra, apsolutna preporuka svakome za opustiti se.