weky Meni je ok da se Sony nije upleo u ovu trakavicu na bilo koji način. Odradili su to đentlmenski.
fensisuperstar weky da je epic na njihovom mjestu, napravili bi video i onda bi ih tuzili. i popusili 😃 😃
Icek Nexus Ko bi rekao da firma koja 25+ godina proizvodi konzole zna što radi? Nevjerojatno. Skoro 27 😉 Prve plejke su starije od nekih forumaša ovdje 😃 😃 😃
ludi_milesio21 Ma zaboli ona stvar evansa za to sto je napravio, para je okrenuo čudo na tom videu,mozds koji sub,sigurno ce napraviti drugi gdje ce reci pogriješio sam.... Burke je legenda, nema dalje.
boja1964 ludi_milesio21 Toliko ga zaboli da je sljedeći dan vidno uplašen napravio video u kojem plače kako mu prijete smrću. Pa ti sad hodaj ulicom...
ikral Meni je taj Evans bio iritantan skoro ko onaj njegov masni prijatelj u dva broja premaloj košulji, pa sam ga davno unsubscribeao. I DF su mi postali dosadni pa ih ne gledam, u biti pogledam tu i tamo neke retro igre na random kanalima ako ne smaraju previše.
wooddiebone Smanjivanje heatsinka je svima čudno. Kad izađe Slim verzija onda nikom nije čudno. Eto, ipak su early adopteri beta testeri :/ Bar možemo prodat za više bakra jednom kad dođe apokalipsa.
Sterlok wooddiebone Nije čudno jer je npr. PS4 28nm i 250W zagrijavanje/potrošnja dok je slim 16 nm i 165W. Manji proizvodni proces sa istim brojem tranzitora je u pravilo i manje zagrijavanje/potrošnja, pa može i manji hladnjak u manje kućište. Sada to nije bio slučaj, na oko je bitno smanjen hladnjak i oprostile ako je netko pokazao skepsu i pričekao ozbiljnije testiranje.
StarFox_N U cijeloj priči najveći problem je što svi od muhe rade slona s ciljem da od svega naprave neku kontroverzu ili senzaciju. Zamislimo da je Evans bio u pravu. I da novi PS5 zaista ima lošije hlađenje ali da je ta razlika toliko malena da gotovo i ne čini nikakvu razliku. Digla bi se galama kao da je smak svijeta i to najviše od strane likova kao što je Evans koji samo čekaju tako nešto da mogu izbaciti video s retardiranom naslovnom slikom. Sve da bi prikupio što više pregleda. A to što se šire dezinformacije i laži nema veze. Zbog takvih stvari Youtube mi zna biti iritantan. Sve prepuno clickbait šabana kao što je Evans.