• Gaming Diskusije
  • Kako i s kojom ocjenom ocjenjujete noćašnju PlayStation Showcase prezentaciju?

-3 od 5

Zašto -3?

1. Samo 40 min?! Ono, Sony se skriva ko zadnja ***** tijekom čitave godine, nema ga na velikim prasicama, tu i tamo koji State Of Play koji je postao sprdnja i sve što dobijemo je 40 min? Za nekog poput Sonya, to je jebeno malo!!

2. Tih 40 min troše na sranja koja smo vidjeli na drugim prasicama. Imao sam dojam da su neke igre stavili čisto toliko da popune vrijeme.

3. To što je @Flipper napisao

Gdje su nestao onaj Sony od čijih prezentacija nisi mogao spavati mj dana? A što je ovo?! Da se od 40 min sve svodi na 2-3 naslova?! Showcase od prošle godine (čak i ako zanemarimo otkrivanje PS5) je bio svemirski brod za ono jučer.

Trojka jer Sony radi ono što često radi - najavi igre koje ćemo igrati tek za dvije do tri godine.

7/10. Solidno. Konfa sa Spideyem, Kotorom, Wolverinom, GT7 i novim GOW nemoze bit losa.

Tu su jos neke igre koje me intresiraju tako da ja sam zadovoljan.

Po meni čvrsta četvorka, prikazano je dosta toga i raznovrstan im je lineup.

1/5 jer su dozvolili GTAV da okalja prezentaciju.

2/5 Nije realno bilo nista one najave za Spuderman 2 i Wolverine su stavljene samo da popune vrime i kao da imaju nesto, Gran T me ne zanima a God of War je nastavak i izgleda dosta slicno i znali smo da ce ga pokazati i dolazi na jebeni PS4.
Znaci jedna velika kurcina od presice

4 da nije bilo onih prvi 30 min smeca osim SWKOTR bila bi cista 5ica ubili su zadnji 10 min

Miro God of War je nastavak i izgleda dosta slicno

Bas sam si mislio jucer kak je ista igra kao zadnji GOW, tak da sam malo ushicen, a opet i nisam radi te cinjenice. Sigurno je da ima noviteta, ali skoka kao u zadnjem GOW-u nema. Nadam se samo da ce popravit lack of boss fights.

Ne znam. Reko bi trojka od pet.

Onaj ko im radi marketing je jako loš. Ovdje nisu smjele biti igre koje su već 10 puta prikazane. Napravili su štetu i sebi i tim igrama. Deathloop mi se više doslovce zgadio. A kamoli još GTA V. Užas.

Trebalo je biti kratko - this holiday you can play - i onda tralalala. A u međuvremenu pogledajte što se kuha za budućnost. I onda ponovo kratko Horizon, GT, GoW, Spajdi, Wolverine, plus barem mrvica informacija (slika barem, ko za KOTOR) o idućim igrama od Sucker Puncha, Naughty Doga i kog sam još zaboravio.

Na kraju mi je najbolja bila Project Eve koji mi je kombo Bayonette, NieR-a i još nečeg trećeg. I Forspoken brutalno izgleda, spellovi i traversal genijalno.

Najaviti možda i neku limitiranu verziju konzole i ili kontrolera za Horizon u veljači i GT u ožujku. Možda čak i sad za COD novi.

Ma opčenito sve je to jako loše, evo box ima 2 ekskluzive za kraj godine a za dogodine nemaju ništa u najavi, sony do kraja godine kurčina za dogodine ima nešto.

Problem je što sa nicime nismo izuveni iz cipela da su najavili nešto novo ili nešto staro rimejkali.

Nema ništa o cemu možemo pricati nema eksplozivnosti

Meni je falila neka bomba tipa Bloodborne 2, Bluepoint MGS, novi IP, nešto stvarno veliko.

Mislim, Spider-man 2 je nešto veliko, ali sad kad su najavljeni filmovi za Spidermana i Venoma, Spider-man igra je tako... meh.
    Kažem, meni je falila atomska bomba.

weky Mislim, Spider-man 2 je nešto veliko, ali sad kad su najavljeni filmovi za Spidermana i Venoma, Spider-man igra je tako...

Rekao bih da je prava riječ "profitabilna". Vrlo, vrlo "in" i profitabilna.

Prava riječ je dosadna.

Insomniacova adaptacija spideya za ps4 je 10x bolja od zadnjih filmova (sto se atmosfere i price tice normalno)

Čistih 2 i to sam jer su pokazali GT 7 i datum izlaska.

weky S ovim se slažem. GOW prikaz me oduševio ali falilo mi je nešto novo/drugo. Baš bomba kao što kažeš.