Nadam se da ovo znači i da rade na dvojki.
Službeno je potvrđen Alan Wake Remastered
Zakon, moze.
Malo se pretjeruje sa epitetima o najboljoj igri, al bila je oke za odigrat i rado ću ju opet.
Još 2-3 slične najave na showcaseu (prvenstveno Resi 4) i jebenica
To se onda mora nabaviti nisam ga imal prilike nikad igrat.
Brijac Normalno ti je to, ne brini
Ovo se obavezno kupuje. Jedva čekam.
Bogme jedna mi od najdražih igara ikada, jedino me ovako iznenadni datum izdavanja igre (ukoliko se pokaze 100 posto tacnim) zabrinjava.
Ovogodišnji primjeri pojedinih remastera su nam pokazali da se ne treba odmah zalijetati i da to tehnički i vizuelno ne izgleda mnogo bolje naspram igara koje uzajamno izlaze.
Samo da se ne zajebu, pa dobiju više dislajkova nego lajkova na oficijelnom predstavljanju, a igru su najavili za mjesec dana, te je neće imati kad popraviti ako useru.
Will see, sve u svemu, hype-a ne izostaje.
Imam na STEAM-u i Xbox-u verziju Alan Wake pa očekujem besplatnu verziju (ili minimalnu nakandu).
Odigrat će se ovo svakako, vjerojatno kada izlazak dvojke bude bliže.
Kaj mislite kolke su sanse da Sony kupi Remedy? Nedavnk sam negde procital da se o tome suska
renda teško jer su sklopili nekakav deal s Epicom koji će im financirati iduće projekte.
Alan Wejky
Sonyevo iznenađenje konferencije? Štimaju launch da bude odma PS Plus igra za PS5? Pazite šta vam kažem.
weky Doista, veliko iznenađenje bi to bilo, remaster preko 11 godina stare igre koja je izašla na više platformi i koju je odigrao svatko tko je imao imalo želje. Ima da igra proda shitload PS+ pretplata i uz to pljusne MS u lice jer igra dosad bila Xbox konzolaška ekskluziva.
Ajmo se uozbiljiti.
Da, sad je službeno. Svi DLC-ovi i 4K grafika. Iskreno, čekam prvi gameplay koji su rekli objaviti vrlo brzo.