Ovaj sony pička samo takva usrao se napola bananog Hrvoja i radi njega ruši svoj poslovni model.
Svašta
Sony se posuo pepelom i objavio: “Nećemo naplatiti PS5 nadogradnju Horizon Forbidden Westa”
Good guy Sony na kraju samo prcao vas anti PS gejmere
Good guy abusive ex Sony, čas dobiješ po sebi, čas ti prijeti da ćeš dobiti po sebi, onda ajde ipak volim te i na kraju ipak ćeš dobiti po sebi samo sljedeće godine
Zony iz bitčh ! Prekasno im je sada za taj njihov pepeo.Morali su odmah odigrati pošteno a ne kasnije se posipavat.Ko M$ kad je htio povečat cjenu pretplate pa su odustali odmah nakon Vox populi.
Uglavnom na debelome popustu ću kupit taj njihov HZD 2 jedne godine.
Pokušali odigrat pomalo kurvinjski, nije prošlo i ispravili grešku na vrijeme.
Šteta što nije ubačen i disk u Collectors, al preživjet ću bez toga.
Vid'te da Sony sluša igrače
Odjednom vise nije nemoguce zbog nekih ogranicenja, kako ga seru, strasno, zgadili su mi se poprilicno s ovim potezom, ne ovim sad :
Ni prvi, ni zadnji koji rade pizdarije. Ne znam ko je uopće donio takvu odluku (Jim khm) da naplatie dvije verzije odvojeno...
Opcenito ova praksa naplate uogradea ne next gen je odvratna, vec sam kupil igru, nagradi me sa besplatnom nadogradnjom
- Uređivano
Pa da, to su iste igre kužite.
Nije to PS2/X360/PC doba gdje smo imali potpuno drugu igru za svaku platformu.
Splinter Cell Chaos Theory, Double Agent
Mercenaries 2 World in Flames
Da sad ne nabrajam, ovo su poznatiji primjeri.
Double Agent je recimo na PS2 imao potpuno drugi smjer priče, 50% različit.
Good guy Sony.
Ja pak mislim da je puno bolje ovak nego da su odmah dali.
Puno više nauče kad malo dobiju po lampi.
Gigant je samo testirao tržište i živce svojih potrošača.
- Uređivano
Kak su nam sad svima bitne grafičke postavke, 60 fps-ova i tehnikalije, a do prije 2 godine smo se zgražali i sprdali nad Pc igračima da kog se vraga preseravaju sa svim tim, bitna je igrivost i sadržaj igre (uglavnom isti na svim platformama), 30 fps-a je dovoljno, ray tracing je nepotreban...
Nek su ovi dobili po njonji jer žele naplaćivat grafički upgrade, al bome smo i mi ponekad seronje
Opet si popio.