• Gaming Vijesti
  • Ovako je Sony tvrdio prošle godine: “PS4 igrači dobit će PS5 verziju Horizona besplatno”

Nažalost, moram reći da Sony nije tako tvrdio. Vidim da je puno sajtova jednostavno krivo pročitalo navedeni tekst. Stoga ću probati parafrazirati u kraćim točkama.

• Spider-Man: Miles Morales, Sackboy i Horizon Fobidden West će izaći na PS4 i na PS5
  • PS4 verzije launch naslova će pružati besplatnu nadogradnju na PS5 (i digitalne i fizičke verzije)
  • Spider-Man: Miles Morales i Sackboy su launch naslovi
  • Horizon Forbidden West nije launch naslov

Da, dugačke su rečenice pa se na brzinu može shvatiti krivo, ali ne, nisu pisali tako kao što piše naslov.

Edit:
Moj komentar se odnosi na službenu objavu na PS Blogu. Ne na WP članak.
WP članak zvuči kompromitirajuće, slažem se. Iako ne postoji direktan citat od JR-a, ispada da je njima definitivno to rekao. Sumnjam da bi WP pisao bezveze.

Prosim te lijepo, igram na PC-u i konzoli stoljećima, nema potrebe braniti ih.

Oni naplaćuju DUPLO obične GRAFIČKE POSTAVKE.

Igra na PS4 je ista kao i na PS5.
To je ko da na PC-u moraš platiti high, ultra i ultra RT postavke po cijeni nove igre.
Upravo je zato smiješno vidjeti PS4 verzije po 40 dolara a PS5 (iste igre) 50-60 dolara/eura.

Tu ciljaju na CASUAL publiku koja pojma nema i popušila priču o skupom razvoju i kakti next genu kao nešt svemirsko.
Primjer AC Valhalla koja nudi free upgrade, svako pametan bi uzeo PS4 verziju osim ako ne patiš na cover i bijeli PS5 natpis.
U tom slučaju plaćaš vlastitu glupost.

A čuj, prošle godine su besplatno dijelili taj drlog od HZD na PSN-u tijekom koronakrize. Negdje izgubiš, negdje dobiješ. Lol.

Nadam se da će biti barem još 250 članaka na ovu temu.

evo minusi pederi jedni, ti buš meni blatil Horizon!!1111 NEBUŠ TI KAKIL PO PC IGRAMA JA TI TO VELIM1111111111111111

Ma jednostavno smo u vremenu ili eri gdje novac pokreće svijet, i sve na njemu. A industrija igara postaje nepresušan izvor zarade uz nekolicu drugih, npr za nas koji gejmaju vikendom(a dobro i koji radni dan se omakne) ispred trgovine uz potez koji košta razočaravajućih sedam kuna i to računajući povratnu fizičku kopiju. To se ne isplati nikako 1+1 pa 1 itd, moja poanta vam je kupujte BUNDLE ljudi samo bundle kad su akcije, progejmaš ti koju večer + uz frendove u CO-OP-u.

Dopustite institucijama da rade svoj posao

Tak mi svejedno. Njihov posao, njihove odluke. Od plakanja nema koristi. Kome se ne sviđa način poslovanja neka ga bojkotira. Jedino tako se može doći do nekih promjena u korist igrača. Sve ostalo je gubljenje vremena.