• Gaming Vijesti
  • Konačno smo i to dočekali – velika PlayStation konferencija stiže u idući četvrtak

Ovo će bit gledanije od spotova Lidije Bačić !!
Pašće internet !! Pašće razred !!

Sony daj molinte ne pušimo više te fore, znamo mi dobro sto cemo gledati tih 40min.
5 min ce barem po ko zna koji put spomenuti Deadpoop pa onda barem 5 min Kena onda spomenuti Cod, pa neka nadogradnja ps4 igre za ps5 a moguce i koja ps5 igra za ps4 onda neki ultra glupi indijanac i gotova pressica.

Barem 3 godine su prošle od kad smo se radovali PS pressici a barem 5 je prošlo od kad smo vidili nešto dobro na njoj

Spremaju demaster Demon's Soulsa i Ratcheta

Želimo Bloodborne Kart!

Bloodborne 2 !!
    inFamous 4 !!
    Knack 3 !!
    Resistance trilogy remake !!
    Killzone remaster !!

Miro otvara Njuškalo. Prodajem Xbox Series X, ostalo 10 mjeseci Game Passa. Povoljno. Bez zamjena.

Očekujem bar jednu il dvije bombe, u 22h sam berajt za laptopom.

Bilo bi lijepo vidjeti TLOU multiplayer, no nekako sumnjam da ćemo još dobiti konkretan prikaz s obzirom da još uvijek imaju aktualne oglase za posao pa mi se više čini da je to tek krenuo pravi razvoj.

Od malo neočekivanih bombi, bilo bi super kada bi taj Director's Cut došao s rimejkom jedinice na engineu dvojke. Možda nepotrebno, ali bi li dobili moje pare kad bi čopio PS5? Isti tren.

Također, najava Uncharteda na PC-u bi mi neplanirano otvorila novčanik.

Zasto bi najvece razocaranje sa najodvratnijom pricom i najodvratinijim likom prebacivali sa ps4 na ps5.

Umri abby umri kravetino umri

Mislim da će Sony najaviti nekakav PS+ Premium/Diamond. Uglavnom, ovaj dijamantni logo neki vrag znači. Nisu ga džabe stavili.

Flipper Čisti kič.

Kao i većina njihovih igara ,,,

Lp

TLOU2 Directors Cut s MP ili ekspanzija s Abby. Treba li više?

Zero ako su svim ps fenovima toliko niski standardi kao teb da im je za novu konzolu dosta port igre sa last gena onda mi je jasno zasto si uzimaju vremena i ne najavljuju i ne zure sa izradom novih igara.

Najavit će Agenta kao PS5 ekskluzivu.