Obožavao sam Dishonored igre, a za ovo mi je interes nula

doktor1
    Ja nisan obožava Dishonored igre ali za ovo mi je isto interes nula 🤣

Meni je interes ogroman 😃 pogotovo nakon svega viđenoga

Dishonored 2 sam igrao i odustao jer nisam vise najveci ljubitelj stealtha, ali ovo izgleda zabavno i nabijeno akcijom, sto pozdravljam.
    Nadam se da ce igrati ispasti, mnogima u inat, vrlo dobra i da ce dobiti naklonost kritike.

maverick E pa zato je Dishonored tako napravljen da kad ti dosadi stealth, sječeš ljude mačem kao Sir Gregor Clegane.

Hype za ovom igrom pokazuje da ljudi žele zapravo copy/paste gameplay mehanike u bezbroj nastavaka i remastera.

Igrat će se day one.

Nedavno sam nabavio Dishonored 2 (jedinica mi je bila solidna), tako da će se to najprije odigrati, onda njihov Prey pa tek onda ovo, pod uvjetom da bude dobro. Arkane ima solidnu reputaciju, ali kao što se može zaključiti, ne rade igre za veće mase, od svih dosadašnjih ovo možda ima i najveći potencijal da prođe nezapaženo.

Heat krenio sam ja kao stealth i onda sam presao na cista koljacina, ali me brzo upokoje, dignu tlak i natjeraju da ju obrisem sa harda.

Ovo bi mogao i probati. Prey mi je super bio, Dishonoredi OK za ubit vrijeme i niš više. Jedino što ne očekujem je da bude baš krš, što se ne bi trebalo dogoditi.