• Gaming Vijesti
  • Reboot Dead Spacea dobio je prvi prikaz, pogledajte nikad detaljnije rezanje udova

izgleda ne spremno za 2022

master_x

Pa općenito ovakav pristup gdje se tim javlja rano u razvoju da pokažu na čemu rade i vide kak publika diše...
Imaju finih SP naslova koji su izašli i koji su u najavi tipa Fallen Order, Squadrons, Skate i Mass Effect i Dead Space remake/masteri.

Naravno da im je još dugi put da se maknu od reputacije koju imaju, ali dobre korake treba pohvaliti ako želiš da se ponove.

wooddiebone Trebat će im jako puno da speru sa sebe sve etikete najgore gaming industrije(i Activision spada u tu kategoriju) i sve loše poteze koje su radili i još rade tu i tamo.Raspustili Visceral Games i sad drugi rade remake njihove igre.Uništili Bioware sa Anthem,Andromedom i DA:Inqusition,sad je biti ili ne biti za njih za zadnjom igrom.Criterion je spao na margine i tu i tamo radi na NFS igrama.DICE također nesmije zeznut sad sa novim BF jer će opet EA lupit sa šakom po stolu.Pa EA kenjanje da nitko ne želi singleplayer igre,samo MP sa miljunima transakcijama itd.Uglavnom EA je za mene i dalje korporacija gdje je bitno samo da se izvuče što više love je moguće a ako se to ne ostvari,onda "padaju glave".

master_x Trebat će im jako puno da speru sa sebe sve etikete najgore gaming industrije(i Activision spada u tu kategoriju)

Zašto Activision tu spada?

Makni Call of Duty koji je tvornica novaca, ovo su jedine igre koje su izdali u posljednjih pet godina:
      Crash Bandicoot™ 4: It's About Time
      Tony Hawk's™ Pro Skater™ 1 + 2
      Crash® Team Racing
      Sekiro®: Shadows Die Twice
      SPYRO® Reignited Trilogy
      Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Ovo su hit do hita. Po meni oni imaju jedino etiketu hitmakera i najboljeg izdavača na tržištu koji svojim studijima daje neograničen budžet i kreativnu slobodu.

Pročitaj na portalu
        Članak

Reboot Dead Spacea dobio je prvi prikaz, pogledajte nikad detaljnije rezanje udova

Komadanje tijela nikada nije bilo zabavnije. Realističnije, detaljnije, ili ako hoćete – brutalnije. Upravo se na taj aspekt gameplaya EA Motive studio posebno fokusirao kod razvoja reboota Dead Spacea.

Ja se ovom iznimno radujem. Prvi dio je bio zbilja odlična sf horror igra. Genijalna atmosfera.

Kako bi se tek radovao da najave reboot Tsushime.

Uf, kada se setim muke sa ovom ogromnom rupom i levitiranjem.
        Znam da sam tu imao neke probleme, samo sto sada nemam pojma o cemu se radilo.
        Zlatni dani kada sam peglao bez ikakvog predznanja o igri i to na pc-u.
        Kontam da sam ludeo zbog kontrola.
        U svakom slucaju igretina, koja ce se ispostovati max na ps5

I meni ogromne rupe zadaju probleme.

weky

Slažem se s ovim.

Activision ima nemoralne financijske prakse, ali kao game publisher su rock solid.
        I tu ne mislim na Activision Blizzard, nego na Activision.

Activision je izdao Sekiro, sto ga cini najboljim izdavacem ikada. A i ove moderne kal of djutije volim.

master_x nemam nista posebno protiv EA jer sam kupio u zadnih 5 godina 2 njihove igre i to obje na popustu, sve skupa valjda 20€.
          sami su si ljudi krivi sto kupuju npr fifu svake godine i sto podrzavaju igre pune mikrotransakcija. EA samo radi ono sto bi i ti i ja te svatko treci, da moze, a to je sa vrlo malo truda zgrtao vrpe love.

weky Od 6 naslova 4 su remakeovi igara koji donose siguran povratak uloženog, ako ne i debeli profit. Koliko to ima smisla povezivati sa slobodom u kreativnom pristupu?

Miyazaki je rekao da im je s Activisionom bilo najbolje. Vremena koliko hoćeš, velik budžet, gotovo je kad je gotovo.

Ma po njima se sere jer je popularno, nema drugog razloga realno