Od svega je najbitniji novi šaraf jer bez toga nebi bilo nove revizije

pa gamernexus ima pravo. to što je toplije na izlazu ne znači da je toplije odnutra na mjestima gdje je temperatura komponenti bitna. kad ga gamernexus otvori kako treba i testira kako treba znat ćemo 🙂

Ne znam bogami ni tko je taj Evans ni Gamernexus, a jos manje mi trebaju tu pametovati i toplomjerom mjeriti Temperaturu konzole.

maverick Rađe bi da taj toplomjer zavrsi u tvom dupetu, znam.

da štedjeli su na coolerima u novim ps 5 ali moglo je biti i gore da štede na blu-ray driveu , pa da crkava
    laser u ps5???

maverick Ne znam bogami ni tko je taj Evans ni Gamernexus, a jos manje mi trebaju tu pametovati i toplomjerom mjeriti Temperaturu konzole.

Onda ih ignoriraš i svi sretni. 🙂

maverick GamersNexus je lik koji pravi profesionalne reviewe proizvoda i testira sa profesionalnom opremom ako su proizvodači proizvoda kojeg on profesionalno reviewa ostali profesionalni pri svojim tvrdnjama ili su lagali, pri čemu dobiju profesionalni youtube video i profesionalni twitter post na kojem se poseru po proizvođaču, pa kao u slučaju nekih proizvođača kučišta kojem su kučišta znala goriti oni naprave global recall svih kučišta - profesionalno pognute glave.

Ne trebaš ti znati tko je Gamer Jesus. Gamer Jesus je tu za tebe u sjeni, iza svoje šaume.

fensisuperstar znam sad kad sam vidio Thumbnail. Nesto sam jednom za PC, mislim kucista, gleda pa je njegov video iskocio.

Ne opterećujem se baš sa ovakvim stvarima ali ako će moj (budući) PS5 opet zvučati poput mlaznog aviona, razbt ću nekoga.

kabegami

Zašto da šutim?
        Meni vent ne zuji ko mlažnjak pa mogu pričat kolko hoću.

wooddiebone sa boljom i tišom konzolom

Nemate se sa kim borit pa se borite sami sa sobom.
        Gamepass masterrace.

4 mjeseci kasnije

jbt ne kuzim taj sony nezes to radit da moram razmisljat hoću dobit koji model konzole nove,pa sony nemoj to radit koji vam je.. sve vise i vise makar sam sony tip od 94 sve vise i vise razmisljam ostavit ps pro poslje servisa i uzet neki xbox dok se ovi ne odluće stavit konzolu koja je ista za sve i tek onda uzet sony.....

Novi model radi isto ne sekiraj se.

Sony je s launch modelom namjerno ugradio više bakra i veći hladnjak kako nebi došlo do buke i problema. Očito nisu imali vremena istestirati.
          Nakon testiranja konzole u prodaji skužili su da mogu redizajnirati konzolu radi uštede bez problema.

Taj APU (procesor) cijeli troši 180W, hladnjak koji ima je i više nego dovoljan uz kombinaciju ventilatora koji radi na zračni pritisak tj. stvara isti.

Također umjesto termalne paste koriste tekući metal koji je u direktnom kontaktu između podloge hladnjaka i jezgre procesora. Bez klasičnog heatspreadera koji inače imaju normalni PC procesori. To uveliko doprinosi manjim temperaturama.

PS4 i Pro su neko drugo vrijeme kad Sony nije obraćao pažnju na dizajn hlađenja.