Ionako više ne zna radit igre, čekamo da Silicon Knights naprave novi MGS.

ikral Oni šabani koji nisu znali raditi u Unreal Engineu pa su na kraju još i propali u navlačenju s Epicom po sudovima? Da, baš bude dobre uspomene.

Sorcerer bravo, u igri koja je doslovno igra više nego 90% modernih igara s inovativnim gameplay elementima ti postaviš ovakvo nešto. Jasno mi je da mnogima NE LEŽE ti isti gameplay elementi i poistovjećuju ih s walking simulatorom (s čim se ne slažem), ali ovo je jedna od većih gluposti koje sam pročitao. Odnosno, toliko mi je glupo da sam siguran da trolaš 😉

Očekujem u nastavku tačke, da mogu prenijeti više kutija.

master_x Upravo ti. Najgora je ta ekipa koja obećava nešto najbolje ikad, neviđeno i bez žanrovskih odrednica pa onda ispadne ćorak.

Zero Pa na kraju niti nije bila loša ta igra na X360 😛
        Al da,sjećam se toga,morala je biti to trilogija a na kraju svega je bio raspašoj.

HideooKoojima ne znam dali govoris o prvom djelu, ali predpostavljam da si fan Hidea pa bih ti svakako preporucio odigrati ovu igru jer se osjeti njegov potpis.
        Igra je unikatna, a takve dns jako rijetko vidjamo.
        Uskoro dolazi i prosirena verzija pa bih na tvome mjestu pricekao nju.

Sto se tice potencijalnog nastavka, vjerujem da ce Kojima neke stvari ispolirati spram originala i napraviti sveukupno bolje iskustvo iako bih ja radije da radi na novom IP-u.

HideooKoojima

Nabaviti sada Director Cut za PS5.
        Preporuka je igrati igru kad nemaš drugih u planu.

Da možeš potpuno uhvatiti priču, gameplay elemente i sporiji tempo igranja.
        Računaj oko 90h za platinum.

Stvarno ima puno puno toga i lako se pogubiti.
        Da, vidi se Kojimin stil u gotovo svemu.
        Meni je ok igra i daleko je od škarta i walking simulatora kako neki opisuju.

Svi trabunjaju da su Ubisoft igre generične dajte nešto novo.
        Kojima uradi novo onda im opet to nevalja.
        Subjektivno kažem da su to sve kvalitetne igre, bilo Ubisoft, bilo Kojima.